onsdag 10 augusti 2016

Trall 34x145

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Spara tid och pengar med Kelkoo.


Trall Select från OrganoWood är ett modifierat trallvirke och är ett svenskutvecklat miljöklassat alternativ till tryckimpregnerat virke. Brun impregnerad trall blir vackert grå med tiden. Den bruna färgen kan bibehållas om träet behandlas med pigmenterad träolja.


Enligt tabeller som finns viivilla. Tryckimpregnerad trallbräda impregnerad i klass NTR AB. Används bland annat som golv på altaner och balkonger.


Som sagt funkar det med 28x1trall eller bör man gå upp till 34x1? Köp trallvirke på Byggmax. Hade tänkt att köra med 28x1men råkade fråga tanten om vi skulle gå upp. Välkommen till Byggvarulistan.


Vi på Byggvarulistan brinner för byggvaror. Vi är entusiastiska Gör-Det-Självare som vill bringa lite ordning i utbudet av byggvaror. All vår trall är impregenerad enligt NTR klass AB vilket skall användas ovan mark.


Denna produkt säljs per meter och levereras i fasta. Förbehandlad kärnfurutrall som på sikt ger en vacker silvergrå patina. Produktinformation Teknisk. XLENT trall : Detta är den.


Följ guiden och gör dina val baserat på hur just din trall ska byggas. De produkter du behöver läggs automatiskt till i inköpslistan. Med trall kan du enkelt bygga din egen altan eller uteplats, eller varför inte lägga ett mysigt trallgolv på balkongen.


Se vårt breda utbud av trätrall i lärk. Vill du ha hjälp med kapning eller hyvling av ditt virke skriver du en notering på orderraden i kassan. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få.


Impregnerad furutrall är det vanligaste materialet för byggnation av altaner och uteplatser. All trall från Moelven är impregenerad enligt NTR klass AB vilket. TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg