torsdag 11 augusti 2016

Stor rund vas

Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Möbler med skandinaviskt ursprung. Stilrena möbler i coola färger. Låt oss guida dig till rätt gardin.

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Kan även användas som ljuslykta. Stor rund vas i glas från kollektionen Hemtex edited by Plaza Interiör.


En klassisk form som känns tidlös. Finns i begränsad upplaga.

Vas Äng är en modern designklassisker från Klong. Det vackra gallret i vasen gör att det är möjligt att placera ut blommorna som på en äng. Med rätt vas lyfter du alltid fram blomsterprakten och ger liv i inredningen. Alvar Aalto Vas Klar 1mm Iittala. Du kan idag besöka oss i över 1butiker och i vår webbshop som alla erbjuder samma sortiment och lika stor passion för de.


Samla ihop alla dina favoritblommor i en stor rund vas från ByOn. Vasens stilrena utseende gör att den passar i de flesta hem. Piedestal EPSILON stor 65x25x6cm.


Kanske att en stor vas gör sig bra på finbyrån i vardagsrummet i sällskap med inramade. Glasvas rund dhläderband. Växter, blommor och örter kan göra stor skillnad i ett hem. Tillsammans med en vacker vas blir helheten en riktig fullträff. Vas Rund - En glasvas som finns i flera färger och former.


ERNST GLASVAS RUND STOR Vacker stilren glasvas med ett dekorativt brunt läderband. Handblåst vas i återvunnet glas där man blandat in stenkross i glasmassan för att skapa ett organiskt uttryck.

Mått: Øx HcmObservera att denna produkt har. Här hittar du mängder med krukor och vaser till ditt hem. Några dekorativa blommor eller en härlig bukett blir ännu vackrare i en fin vas eller kruka.


För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Vasen är handgjord och stor precision har lagts vid arbetet för att få det fina resultatet. Stubbe är stor och maffig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg