fredag 12 augusti 2016

Essve betongskruv

Vi har de skruv, infästningar, tillbehör och verktyg ni behöver. Populära märken, bästa priserna, experttips om hur du hittar rätt storlek. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Betongskruv , sexkantskalle med fläns, CorrSeal Användningsområde. ESSVE är marknadsledande i Norden på infästningslösningar till bygg- och verkstadsindustrin.


Essve rejäla sortiment av byggmaterial med skruvar, spik, plugg, träskruv, trallskruv och färgskrappor är mycket populärt. Bra byggmaterial är viktigt för alla. Skruven är specialhärdad med en.


Specialhärdad skruv som dras direkt. Essve erbjuder en lång rad produkter för infästning i alla olika material. För att ditt montage ska bli så stabilt och säkert som möjligt är det.


Använd ihop med indu-prog karmhylsa för karm-montage. Snabb- och enkel förankring i betong, tegel och håltegel. Finns i flera olika längder, enkel. De är 112mm långa och med försänkt T30-skalle. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser!


Den är helgängad med en s. ESSVE offers one of the industry’s most comprehensive ranges within premium fastener and fixing: more than 0products, including 5screws, 9fasteners. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Sormats betongskruv som kan skruvas direkt in i ett förborrat hål. För snabb och stark förankring i betong, tegel, hålsten och håltegel.


De används direkt i material som betong. Från ESSVE hittar du hos oss ett stort utbud infästningslösningar samt förvaringslösningar till bygg- och verkstadsindustrin. Instruction movie for ESSVE pinnskruvsexpander Golden Anchor. Köp produkter från ESSVE via vår webbshop eller butik i Stockholm. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial.


ESSVE Ankarskruv med fibercut är avsedd för montering i byggbeslag utomhus,. BETONGSKRUV 5XFS FZB-8. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg