fredag 19 augusti 2016

Beslag till lådor

Stort Sortiment av Dörrhandtag, Fantastiska Erbjudanden, Köp Här! Snabb leverans och fri retur! Spara en massa pengar här! Expansionsbeslag och Lådskenor för alla typer av lådor.


Stort utbud av beslag för ditt kök och badrum.

Beslag – Köp beslag till ditt hem. Alltid fri frakt och snabb leverans. Det spelar ingen roll om du behöver nya beslag till din byrå eller knoppar till din garderob,. Modell som passar till möbler, luckor och lådor. Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité.


Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar. Välkommen till specialbeslag. Sveriges bredaste sortiment på inredningsbeslag!

När du tänker beslag - Tänk Specialbeslag. Du måste lägga till minst produkter för att. Köp Dörrhandtag, Fönsterhandtag och krokar i moderna och klassiska stilar.


Det finns ett rikt och ständigt nytt sortiment av beslag till köksluckor och köksskåp att välja ur,. Här har vi många olika sorters beslag till möbler, skåp, luckor, lådor och mycket mer. Välj bland annat vackra knoppar med antik design eller moderna handtag i. KORT BANDGÅNGJÄRN : Kan med fördel användas till möbler eller köksskåp. Knoppar, beslag och handtag är inredningsdetaljer som verkligen skapar en känsla i rummet.


Handtag i köket, som tillexempel på skåpsluckor och lådor , kan vara. Handtag, knoppar, nyckelskyltar och andra beslag ger möbeln ett nytt liv. Vi tillverkar av remläder, sidläder och lindat läder. Theofils har ett brett sortiment av beslag , slip, lim, förnödenheter och elverktyg.


Vi ser till att du som kund får rätt produkter smidigt och snabbt. Montering med genomgående M4-skruv. Möbelknopp till luckor och lådor. Vi säljer beslag till flightcase, rackar, transportlådor, väskor, högtalarlådor, fordral till musikinstrument, monterbygge mm.


Hjärtligt välkommen till Blum Sverige!

Tydligt förbättrad teknik för ännu mer användarvänliga lådor. Mer om TANDEMBOX-förbättringarna. Letar du efter snygga knoppar till lådor och dörrar?


I Habos utbud finner du knoppar till skåp, luckor och dörrar. Vi har även lådbeslag och lådgrepp. Flertalet smarta lösningar för nya generationens lådor skapar möjligheter till källsortering för alla och.


Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg