fredag 12 augusti 2016

Herdins teakolja

Olja som bevarar ädelträets lyster och tar bort gråheten i uttorkat trä. Passar för ädelträ och andra olackerade träytor utomhus. Herdins Premium är en djupverkande träolja som du kan använda på både obehandlade och impregnerade träytor utomhus.


Oljan innehåller bland annat kinesisk. Men den är inte klar än, därför har du länkats till vår gamla sida där flera av våra produkter fortfarande ligger kvar.

Ha tålamo det är lite stökigt nu. Utmärkt för möbler, gabondörrar och båtinredningar. För teak och annat ädelträ, in- och utvändigt.


Vi har prylar för friluftslivet, båtutflykten, cykelturen och träningen. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. MPTeakolja BROSCHYRER Här finner du ett urval av våra broschyrer.


Egenskaper Herdins träolja skyddar mot uttorkning, motverkar torrsprickor och gör träytan vattenavvisande. Herdins Kinesiska träolja passar för alla typer av tidigare oljade, impregnerade eller obehandlade träytor utomhus.

Med reservation för slutförsäljning och fel i prisangivelser. Teakolja bevarar ädelträets lyster och tar bort gråheten i uttorkat trä. Denna webbplats använder cookies. Obehandlat teak behandlar jag med två gånger herdins teakolja , sen herdins MPMöbelolja en gång.


Sen drar jag över ytan med stålull och en gång till möbelolja. Produkten består av en blandning av noga utvalda oljor som ger en vacker och tålig yta. Nitor avsedd för trädgårdsmöbler, impregnerat trä, träbåtar m. Herdins Oljebets framhäver trästrukturen och ger ytan ett grundskydd. Samtliga kulörer är inbördes blandbara samt blandbara med Herdins Vaxolja. Skyddar mot blånad och alger.


Teakolja för behandling av möbler och snickerier utomhus, ej lämplig på trädäck. Finns i flera varianter Gå. För polering och rengöring av ädelträ och olackerade träytor inomhus.


Många blandar egen olja men jag nöjer mig med Herdins Teakolja. Jag börjar med att stryka ut och arbeta in en ganska rejäl dos,. Jag använde en teakolja förra året som inte innehöll så stor andel lösningsmedel.


Den lade sig som en seg tjälblandad fernissa på stolarna och stelnade efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg