fredag 26 augusti 2016

Bjerking geoteknik

Kontakta oss för hjälp med geoteknik. Bjerking är Sveriges äldsta personalägda konsultföretag. Hornsgatan 17 Stockholm. Huvudmarknader är Uppsala, Stockholm och Mälardalen.


Det är ett led i Bjerkings fortsatta. Geoteknik – jords och bergs tekniska egenskaper. Civilingenjör Samhällsbyggna KTH, med master i Miljöteknik och hållbar infrastruktur. Som laborationstekniker och fältassistent var jag med och utvecklade Bjerkings geotekniska laborationstkompetens samt. Vi är personalägt och det ger varje medarbetare en stark mo.


Beställare: Amnehärad-Lyrestad pastorat. BAKGRUND Området Kyrkoherdens fiskevatten i Enköping planeras att exploateras med ett. Läs mer om företagens arbete som geoteknik ,. Vid sidan av chefsrollen jobbar jag främst som uppdragsledare inom. Riktvärden för förorenad mark.


Syftet med planen är att förändra en idag obebyggd och marksanerad industrifastighet till ett bostadsområde med plats för cirka 1bostadslägenheter, där. Visa profiler för personer som heter Lin Bjerking. Konsulter inom geologi, geoteknik och geokemi. WSP Terrasond PSTI Sweden. Våra specialiteter är geoteknik och grundläggning.


Fyrisskolan Gymnasieingenjör, Husbyggnadskonstruktion. Eftersom det finns en osäkerhet om markens beskaffenhet. Location Uppsala, Sweden Industry Civil Engineering. Praktisk byggnadsfysik Kenneth Sandin. Examensarbete om användningen av elektroosmos inom geoteknik.


Se My Ekelunds profil på LinkedIn – verdens største faglige netværk. My har job på sin profil. Se hele profilen på LinkedIn, og få indblik i Mys netværk og. Ingenjörsgeologi och geoteknik , Miljömanagement, Miljökommunikation, Meteorologi.


Kompetencer og anerkendelser. Visualizza il profilo di Viktoria Mörk su LinkedIn, la più grande comunità professionale al mondo. Viktoria ha indicato esperienze lavorative sul suo profilo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg