tisdag 24 mars 2015

Universalplugg gips

Se vårt sortiment direkt online! Hitta lägsta priset på Gips. För infästning i massiva material eller skivor - t. Skruva och spika i gipsskiva.


Här får du bra tips om hur du skruvar och använder rätt plugg i en gipsskiva för innerväggar och tak.

Per-Henrik visar hur de ser ut när man har monterat dem i en gipsvägg och i ett stenmaterial. Han rekommenderar dig att alltid använda universalplugg. Du kan välja mellan många olika fästdon när du ska hänga upp något på väggar eller i innertak av gips. Avsedd för: Vägg Last: kg Verktyg: Borr, skruvmejsel. Vi vill att människor ska vilja fixa.


De öppnar sig inte som ett V. Sortimentssats med skruvar och väggplugg för användning i väggar av trä, gips , cement och tegel.

Visar 1-visa fler av totalt 1st produkter Leverans. Universalplugg Essve 6X35mm 60-Pack. Andra som köpte Allplugg Dubbelgips köpte ocks. ALLIGATOR kan användas i nästan alla typer av grundmaterial, Skivmaterial, Hålmaterial och Massivamaterial.


Nylonpluggen har ingen krage, vilket gör den lämplig för. En universal plastplugg gjort av polyetylen för lätta infästningar. MZK kan användas i nästan alla typer av grundmaterial. Förankring av både hårda och porösa material.


This feature is not available right now. UNIVERSALPLUGG Montering: Borra ett hål enligt anvisningen på förpackningen. Montera fästdetaljen med skruv enligt samma anvisning.


Infästningar för lätta, medeltunga och tunga installationer inom- och utomhus i grundmaterial som trä, gips , lättbetong, betong, tegel och plåt. Plastplugg av polyethylen speciellt anpassad för montering i hålrumstak och hålrumsväggar så som hålsten, gips -,. Expanderskruv för gips 4mm Hall Miba.


Används vid infästning i gipsskivor och är avsedd för montage i gips. Lättbetongplugg GB Specialplugg.

Ser ut som en stor skruv som man kan skruva in sin egen skruv i. Vid provborrningen kommer det ut ett vitt och fint borrmjöl om det handlar om gips. Pro-Fit hålsågssats delar jubileumssats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg