onsdag 18 mars 2015

Kuntze gummi

Hos Kuntze beställer du plast- och gummiprodukter. Hos oss hittar du gummidukar, gummilister, slangar mm. Vår verksamhet täcker ett stort behov för industrin när det gäller gummi och plastprodukter.


Vi ser oss som en naturlig samarbetspartner för. Strängsprutade lister av gummi och plast tillverkade enligt önskemål. Specialprofiler för byggbranschen finns i mindre.


Bolaget ska bedriva handel med gummivaror, företrädesvis för industriellt bruk, samt uthyrning av industriinventarier (leasing) och därmed förenlig verksamhet. Skärande Bearbetning-Plastbearbetning. Idag har företaget ett imponerande sortiment med allt du kan tänka dig i gummi.


Kuntze är naturlig samarbetspartner för bygg- och industrisektorn. Arbetsplatsmatta Safe Grip. Kabelbrygga gummi , Ett gult lock täcker kablarna och kanalerna. Sektionerna låser i varandra och bildar en enhet.


Jag ska prova med glycerin, och om det inte hjälper drämma upp listen på disken hos Kuntze. Logiskt sett borde man använt sig av standardprodukter. Vår breda kompentens inom gummi tillsammans med vårt kompletta sortiment av gummiprodukter och plastprodukter gör oss.


För att hitta ytterligare företag relaterade till gummiduk, Gummi eller kilremmar, och filtrera via ort,. Kuntze brukar nämnas när det behövs gummi av något slag. Skumgummi - skumgummi, balkongskyd balkongskydd plast, barntyger metervara, begagnade tyger, beställ tyg, beställa gardiner - företag, adresser, telefonnummer. Dessa kallas Bumper filler på engelska. Vi har specialiserat oss på gummilister och gummiprofiler, men vårt sortiment innehåller mycket mer än så.


Tätskikt i EPDM och Butyl. Produkter och lösningar - EPDM Gummiduk. Gummidukar som takduk, geomembran, fasadtätning, grundtätning. Beställ gummilister av hög kvalitet från Kuntze ! Formgjutna och sprutade för valsbeläggning produkter i Polyuretan Valsbeläggningar i polyuretan och gummi Slitan. När det gäller industrigummi kan du vara säker på att hitta rätt produkt inom koncernen, oavsett hur enkelt eller avancerat ditt användningsområde är.


Vi har ett stort utbud av olika typer av lister och dimensioner i lager. Formgjutning, beklädna extrudering och valsbeläggning i både gummi och polyuretan, vi har allt för dina behov!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg