tisdag 24 mars 2015

Spiskåpa gammal stil

Se alla erbjudanden och köp nu! Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Nu , även lägre pris!


Mookåpan är robust men ändå lätt, tack vare en unik komposit-blandning. Företagspresentation med kontaktuppgifter. Det var lite om hur man kan göra en spiskåpa som skall vara i gammal stil men med nya moderna material. Tovenco AB är tillverkare av spiskåpor och köksfläktar.


Vem vet, kanske detta kan hjälpa dig med lite inspiration. Det låg stora stenar under golvet, så det var bara att fylla på med cement. Murstocken fick kompletteras med nya spirorör (tror jag det heter).


Bilden till höger visar hur kåpan ser ut från sidan i omonterat skick. Spiskåpan för de små utrymmena. Vi hade önskat ha spisen vid den ursprungliga stora spiskåpan men. Det finns ett gammalt riktigt bra inlägg här. Något i den stilen funderar.


Då hade vi varit tvungna att bredvid spiskåpan ha en elektrisk fläkt och det ville jag inte. Kontrasten mellan gammal teknik och ny hade blivit för slående och ful. Stil är en skåpmonterad köksfläkt som kan levereras i valfri nyans. Läs mer på vår webbplats eller kontakta oss redan idag. Många leverantörer tillverkar nya kök i gammaldags stil för alla oss nostalgiker.


En gammaldags köksstil andas mycket nostalgi. Här på Fjäråskupan tillverkar vi köksfläktar för alla slags kök och stilar. Leif Hammarberg, VD Fjäråskupan. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Injustering av luftflöden.


Frihängande, väggmontera slimmade, design och standard - för alla typer av kök. Matcha ditt lantligt kök med köksfläktar och spiskåpor i samma stil. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Fläkten har två energibesparande LED-lampor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg