torsdag 12 mars 2015

Spöhållare aluminium

Spara - På Online Shopping. All utrustning för trollingfiske! Boat Tech spöhållare i aluminium , med vinkeljustering. Avsedd för fast montering på reling. Rekommenderad räckdiameter 25mm.

Lämpar sig för relingar och ta. Väger ytterst lite men tål riktigt mycket! Aluminium Rod Holder är perfekta spöhållare att fästa på båten.


Handla spöställ och spöhållare till bästa pris på Dogger. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Mycket slitstark spöhållare som är justerbar. Sportartiklar, Sportkläder, Sportskor.

Kraftig spöhållare i aluminium. Hur tillverkar man spöhållare ? Det finns att köpa färdiga hållare för pullpit röret i aluminium använder man sådana är det bara att svetsa på 2st M6. Spöhållare från Wiggler i aluminium.


Tillverkad helt i aluminium gör den både lätt och starkt. Rör i saltvattensbeständig legering 2mm långa mm innerdiameter. Välj mellan olika färger på rören och relingsfästet. Prisvärd spöhållare i aluminium.


Traxstech justerbar spöhållare har fem justerbara lägen i höjdled. SPÖHÅLLARE ALUMINIUM BLÅ - Fiskeoutdoor webshop. Scotty räckfäste med skruvar 5-242. LMP Lorents Marinprodukter spöhållare.


Med kraftigt förbättrad ekonomi, som kom lite oväntat, har jag (i samråd med bröderna) nu fattat beslutet att det är dags för en ny fock till vår Dominant 78. Hej alla aluminiumbåtägare, har köpt en Tracker som jag vill sätta skruvdragaren i. Frågan är nu vad för skruv man skall använda för att slippa obehagliga.

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! X-RANGE Pure Aluminum Slitstarka båtar för åretruntbruk och fiske. Storsäljare i högsta kvalitet! Ställbar spöhållare i borstad aluminium med fem olika positioner från lodrätt till vågrätt.


Totalt antal produkter: (inkl. moms) Totalt frakt: (inkl. moms) Fastställs senare. Med hållaren kan det fiskas medan man seglar eller så kan man köra trollingfiske. NGT - Bank Stick Camo Effect.


En robust bank stick i aluminium med snyggt camo mönster. Cannon skena för enkel montering och snabb justering av djupriggar och spöhållare. Master i aluminium brukar man skydda genom att gnida in dem med.


Vilka skruv ska jag använda till att fästa fast ekolodsgivaren och spöhållare till en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg