fredag 6 mars 2015

Isolering lin

Isolina linull, naturligt val som isolering. Våra produkter är baserade på förnyelsebara resurser: lin ,. Vi saluför produkter från ledande producenter till priser som tål att. Linfiber och dess struktur är idealisk för ekologisk isolering. Se våra dimensioner och priser i prislistan.


Lin behöver varken bekämpningsmedel eller gödsel när det odlas,. Det finns så många olika skolor om hur man ska göra och de går inte ihop. Speciellt verkar skillnaden mellan de som förespåkar typ mineral. Här hittar du information om klimatsmart och miljövänlig isolering ! Hampa är i likhet med linet en härdig växt som klarar sig utan besprutning.


Transparent isolering är en ny typ av plastbaserat isoleringsmaterial som släpper. Upptäck vårt stora sortiment av elektronik och automation. Att isolera sina hus med någon typ av växtfiber har många fördelar.


Isoleringen kan vara diffussionsöppen. Fördelar är att materialet är hygroskopiskt och doftar lin. Linisolering är en ny typ av isolering framställd av lin som säljs i skivor. Går vi tillräckligt långt tillbaka i tiden byggdes husen utan särskild isolering. Väggarna var både bärande och fungerade som skydd mot regn och vin kyla och.


Tätningslist i 1procent svensk ull. Däremot gillar de ull, så det ska man nog undvika som isolering. Det hade de inte gjort i vårt hus. Mindre vanliga material som förekommer är isolering av cellulosa och lin. Cellulosa förekommer mest som lösull och linisoleringen tillverkas i mjuka.


Vi erbjuder högkvalitativ och miljövänlig isolering av märket Isocell, baserad på cellulosa och lin. Nu utökar vi våra miljövänliga isoleringsalternativ och välkomnar träullsisolering också. Vi har både otjärat och tjärat lindrev för all tätning inom och utomhus, gå in under fliken isolering. Här finner ni skivisolering av naturmaterial samt tätskiktsprodukter.


På K-rauta hittar du isolering till ditt bygge, renovering eller nybyggnad. Vi erbjuder isolering från prisvärda Isover, Isola-Platon och Weber Saint-Gobain. Välkommen till Zikon Linprodukter! Vill du bygga eller renovera med naturliga och hållbara material?


Hos oss finner du lindrev och linsnöre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg