fredag 27 mars 2015

Dölj sladdar

Det finns många smarta sätt att dölja sladdar på, till exempel med en list. Om du har tappat kontrollen över dina sladdar och kablar så kan våra kabelhanteringstillbehör. Praktiska och lättanvända kabelhållare för att hålla ordning på sladdar och anna. Dölj kablarna med en kabelkanal.


Alla dessa apparater med sladdar och kablar som går kors och tvärs.

Finns det verkligen ingen plats att gömma dem? Ingen gillar dem – men alla hem är fulla av dem. Vi pratar naturligtvis om sladdar. Här är fem smarta tips som hjälper dig till ett sladdfritt hem.


Det finns inte någon arkitekt i hela världen som har designat ett rum med lösa sladdar som ligger. Om du offrar lite mer tid och pengar kan du dölja dem på. Det är inte alltid som det är kul med sladdar från din belysning även om vissa av dom kan va lite snyggare än andra.

VIDEO: Den gamla fotlisten är ful och sliten. Så varför inte passa på att gömma sladden samtidigt? Det kan ordnas genom att tillverka en list med. Newsner Knep geniala sätt att dölja sakerna du inte vill att någon ska se i ditt hem.


Att hålla ditt hus rent och snyggt kan göra underverk. Kabellist för att dölja sladdar i hem och kontorsmiljö. Det är klokt att dölja sladdar ordentligt, både för att det ska se snyggt ut och för att hindra att någon snubblar på dem. Denna veckans uppdrag är att skapa ordning bland dina sladdar. Och här kommer tre tips på hur du kan göra det - från lyx till budget.


Och när du har gjort allt du kan för att dölja , gömma och organisera dina sladdar kommer det ändå att finnas ett par kvar som sticker. Jag undrar om någon känner till en snygg lösning för att gömma undan sladdar och transformatorer och grenuttag och allt sånt som ligger framme vid TVn. JavaScript ser ut att vara avstängt. Slå på JavaSript och uppdatera sidan.


IKEA - UPPLEVA, Täcklist för kabel, , Gör det enkelt för dig att samla ihop och dölja kablarna från din vägghängda tv. Vi har en vägghängd platt-tv och från den går det flera grova, fula sladdar. Vi har varken behov av eller utrymme till en tv- bänk som annars kunde dölja.

Gör en vacker dekoration av fula sladdar längs väggen med enkla små clips. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för dölja. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg