torsdag 26 mars 2015

Bygghandel sälen

Välkommen till K-rauta, bygghandel med ett stort sortiment till bra priser! Se öppettider och adresser. Till K-rautas alla varuhus. Du kan låna ett släp kostnadsfritt.


Boka i terminalen på varuhuset. Vi har materialet till projektet. Alltid till vettiga priser! Rabatt för dig i Sisu-klubben. Se aktuella erbjudanden här! Fantastiska Erbjudanden i Sälen.


VI ERBJUDER Utlämning av varor du beställt från BOLIST. Hos oss hittar du ett stort och brett. Här hittar du öppettider, karta, vägbeskrivning samt annan information till Bolist. Woody satsar på Dalarna och öppnar en ny bygghandel i Kläppen-området strax söder om Sälen.


Här kan du ställa din fråga till vår Kundtjänst. Om du kontaktar någon bygghandel inom för att jämföre priser på någon byggvara är det viktigt att du har en klar uppfattning om vilken sorts. Ca mil till Sälen med affärer, systembolag, bygghandel , folktandvår vårdcentral, restauranger, äventyrsbad och 3D-bio.


Bara mil till Vasaloppsstarten. För 3:e året i rad har detta gäng tagit sig mellan Sälen och Mora på cykel. Handelsgruppen driver bygghandel inom kedjan Bolist i Idre, Sälen , Malung, Vansbro och Hällefors. Sveriges största söktjänst för öppettider. Nästa år öppnar kedjan på Övermo i Leksand.


Ska du byta fönster, ytterdörr eller renovera ditt badrum? Vi är byggvaruhuset på nätet! I Sälen går också starten för.


Kontoret låg i Västanfors på den plats där administrationen för AB Karl Hedin bygghandel har sin bas idag. Polisstation i Sälen , Centrumhuset. XL-BYGG är en kedja av närmare 1fristående bygghandlare över hela sverige.


Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg