måndag 2 mars 2015

Ställbara plintar

Benders justerbara plintsystem ger en flexibilitet och underlättar väsentligt monteringen av altanen, trädäcket och liknande. De justerbara plintar jag har sett är gängade i plinte och kan vid uppförandet justeras i rätt nivå genom att skruvas ut eller in. Plint S:t Eriks 7Ställbart Utan Järn. Används när man önskar ett visst mått av avägning i grundkonstruktionen, där flexibilitet och hållfasthet efterfrågas.


Bygg enkelt uthus, staket mm. Plintar (5) Färdiga betongplintar olika typer av konstruktioner. Både med ingjutna stolpskor och justerbara där stolpskon skruvas i. Plintar i betong förenklar ditt altan- eller husbygge. Vi säljer en mindre och en större plint med båda i lager. Klicka hem en redan idag på stenbolaget.


Både den efterjusterbara och den fasta hållaren är ställbara i bredd för att klara variationer i stolpens tjocklek. Det låter som att det enklaste för dig e att köpa färdiggjutna ställbara plintar som finns för ca spänn stycket. Gräv ner, dränera och bygg! Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Du kan limma eller gjuta fast stolpskor på underlag av till exempel betong och sten. Du kan köpa färdiga plintar men det är billigare att göra dem själv,. I en öppen plintgrund kombineras plintar med balkar och fribärande bjälklag eller bärlinor. Metoden används vid grundläggning av mindre byggnader.


Vare sig du ska bygga en altan, ett staket eller bara ett par grindstolpar krävs ofta att du gjuter plintar. Varmförzinkad stolpsko med U-stöd. Stolpskon kan justeras 1mm i höjdled. Vi gillar prisvärd renovering och förvaring. Med fasta, ingjutna stolpskor eller justerbar stolpsko som skruvas till önskad höjd.


Betongplintar för olika typer av konstruktioner. PLINT STÄLLBAR UTAN JÄRN 500. Hos Theofils beslag hittar du ställbara fötter och möbelben i olika storlekar och justeringsmöjligheter.


Nyutvecklad plint som är lämplig att hantera trycklaster vid tex altan och trädäckskonstruktioner. Ju fler plintar desto mer jobb och desto mer material behövs givetvis. Frågor och svar om plintgrunden.


Vi får löpande frågor in till oss om platta på mark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg