tisdag 31 mars 2015

Aluminiumstolpe

Pulverlackad vit aluminium. Skräddarsydda stolpar Förutom vårt standardsortiment med koniska stolpar, så finns det möjlig- het att specificera. Vår smarta aluminiumstolpe kan lysa upp ett gatuhörn och utrustas med övervakningskamera eller trådlös internetuppkoppling för olika ändamål.


Letar du glasräcke med aluminiumstolpar? Välj mellan fyrkantiga eller runda stolpar när du beställer glasräcke till altanen eller terrassen hos oss. Konisk naturanodiserad alternativt pulverlackerad aluminiumstolpe med rotdiameter 146mm och topp 60mm.

Försedd med stolplucka i sidan och säkerhetsskruv,. På Fagerhults hemsidor används cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du att.


Härom dagen skulle jag justera sadelhöjden på HTn. Aluminiumstolpe i kolfiberram. Stolpen är 260cm hög och går att montera i grader eller grader. Frihängande stort parasoll med vev. UV-beständig polyester på aluminiumstolpe.


Enkelt att justera med hjälp av ett steglöst reglage.

Före och efter: Ibland händer det att våra kunder låter oss ta del av processen och se hur det såg ut innan de monterade sitt glasräcke. En lättanvänd och praktisk stor parasoll med vev för enkel uppfällning och knappstyrd lutning. Designa ditt aluminiumräcke.


Börja med att ange dina mått! Därefter ser du hur priset påverkas för varje val du gör! Shoppa ALUMINIUMSTOLPE MVR-A till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. Varje år använder Alucar över 3ton aluminium för att utrusta timmerbilar. På stolpen sitter ett handtag med glide-funktion som gör att du kan höja och.


Här kan ni köpa snygga vägvisare för inomhusbruk skyltar till ert kontor, butik eller kundentré, användningsområdena är obegränsade. Montage på aluminiumstolpe. Vägvisare för inomhusbruk, Snygg natureloxerad aluminiumstolpe. Skyltarna kan fås graverade i plast eller metall allt efter ert önskemål.


Längd 3-meter för betongfundament. Har ett staket med nät ock stolpar i aluminium. I grindstolpen finns gångjärnstappar av rostfritt stål inskruvade i ett gängat rör som är insvetsat. Eftergivlig energiupptagande stolpe.


Morastolpen är en uppfångande åttakantig aluminiumstolpe , vilket är den vanligaste eftergivliga funktionen i Sverige. Fot med plastkil för enkel lutning ca grader.

I toppen sitter det en öglebult för segeltaket. Vi erbjuder produkter samt tjänster inom idrottsplatsutrustning och offentlig miljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg