onsdag 20 juni 2018

Vindskyddsskiva

Extremt tunn vindskyddsskiva - både robust och lättmonterad. Den nya vindskyddsskivan Cembrit Windstopper Extreme är endast mm och ett av marknadens lättaste. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.


Hittar du inte vad du söker? Glasroc H Storm vindskyddsskiva från Gyproc AB.

Gipsbaserad vindskyddsskiva som skyddar mot vind och fukt. Lämplig för ytterväggskonstruktioner med regelstomme av. Impregnerad standard vindskyddsskiva som är lufttät, diffusionsöppen samt fukt- och vattenavvisande.


Se hela vårt utbud här eller hos någon av våra återförsäljare. En vindskyddsskiva av gips som används i konstruktioner där man vill undvika luftströmningar som nedsätter värmeisoleringsf. Regelstommar beklädda med vindskyddsskiva. Taket skall leda bort regnvatten.


Denna funktion står takpannorna för tillsammans med underlagstäckningen.

I samband med regn och kraftig vind kan. Används som vindskyddsskiva i isolerade lätta ytterväggar. Konstruktionsexempel väggar. Bärande yttervägg – väggreglar av konstruktionsvirke eller lättreglar.


Skivorna har glasfibermattor inbäddade i ytorna och en kärna av impregnerad och glasfiberarmerad gips. Den används som vindskyddsskiva i. Fasadpanelen är utformad så att det bildas en luftspalt mellan panelen och huset. Den unika sammansättningen gör att det blir tätt för vatten att ta sig igenom. INGÅR I MINERIT CONCEPT CEMBRIT WINDSTOPPER EXTREME Bara mm Nu finns en ännu tunnare vindskyddsskiva som enkelt kan ritsas och knäckas.


Försäljningen av byggskivor av magnesiumoxid rasar. De används till väggar i badrum och som vindskyddsskiva i ytterväggar. Men nu står det klart att skivorna. Cembrit lanserar extremt tunn och lätthanterlig vindskyddsskiva.


Clima Board är en extravaxa kartongklädd vindskyddsskiva av gips med förbättrat skydd mot nederbörd under byggnadstiden. Vindskyddsskiva med impregnerad kärna av gips med ytskikt av vattenavvisande kartong. Det gör den mycket enkel att hantera,.

Ny klimatanpassad skiva ska lyfta försäljningen för sydsvenskt företag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg