onsdag 6 juni 2018

Cementplintar

Färdiga betongplintar olika typer av konstruktioner. Både med ingjutna stolpskor och justerbara där stolpskon skruvas i. Weber informerar: På Webers Gör-Det-Själv sidor finns det tips, råd och beskrivningar för när du ska gjuta stolpar och plintar. Betongplintar för olika typer av konstruktioner. Med fasta, ingjutna stolpskor eller justerbar stolpsko som skruvas till önskad höjd.


Vi tillverkar och levererar plintar i betong. En fast, traditionell betongplint för konstruktioner där de horisontella krafterna är stora och en stabil infästning av virket krävs. Funderar på att bygga ett litet förråd och kollade på färdiga plintar.


Byggmax har 60kg 700mm som jag funderade lite på Måste man fylla ut under med. Stolpar, reglar och staketspjälor av virke klass A. Varmförzinkad eller rostfri trådspik. Cementplintar med stolpsko.


Långa skruvar med muttrar. Nu är det dags att börja bygga altan! Det jag funderar över är man väger in plintarna så att höjden blir samma. Hörde talas om en teknik med vattendunk och.


Jag hade två cementplintar liggande från tidigare byggen och tyckte det var skönt att slippa åka och handla det. Det finns idag alternativ till betongplinten. Markskruven har tagit Sverige med storm. Fördelarna är många och uppenbara. Plint med justerbar stolpsko lämplig att hantera trycklaster vid t ex altan- och trädäckskonstruktioner.


Belastning upp till 4kg vid normala. Prylar bortskänkes gratis! Bra för miljön och plånboken! Plintarna är grunden för din altan. Det är viktigt att du gräver ner dem ordentligt och på rätt avstånd så att altanen blir stadig.


Grundläggningen är själva basen för hela stommen. För att undvika framtida sättningar eller problem med ras eller dylikt, se till att göra. Hitta senaste kataloger från JemFix i Trelleborg samt de bästa erbjudandena från andra byggbutiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg