måndag 11 juni 2018

Universalplugg

För infästning i massiva material eller skivor - t. En universal plastplugg gjort av polyetylen för lätta infästningar. MZK kan användas i nästan alla typer av grundmaterial. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.


Pluggen har krage som hindrar den från att försvinna in i hålet.

Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Visar 1-visa fler av totalt 1st produkter Leverans. Per-Henrik visar hur de ser ut när man har monterat dem i en gipsvägg och i ett stenmaterial.


Universalplugg av nylon som kan användas i alla vanliga byggmaterial. Han rekommenderar dig att alltid använda universalplugg. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


UNIVERSALPLUGG 6X40MM 100ST.

Inbyggd lysdiod indikerar när kontakt är inkopplad. Köp batteriladdare hos Würth. STRUKTUR Scandinavia Plugg avsedd för infästning i betong, natursten, tegel, lättbetong, lättklinker samt hålstens- och skivmaterial. Egenskaper och användningsområden.


Vi vill att människor ska vilja fixa. I skivmaterial knyter sig pluggen på. Kan användas för montage i olika byggmaterial. I massiva material exempelvis betong och sten expanderar pluggen.


Expanderar i massiva material. För montage i betong tillsamans med fixeringsskruv. Köp karmmonteringssystem hos Würth.


AB Montano innefattar försäljning och lagerhållning av Handelsstål, Smidesprodukter och Byggprodukter. Funktion: Pluggen är utformad för att användas till de flesta byggnadsmaterial, men är lämpligast för skivmaterial. Kraftiga vingar förhindrar pluggen att rotera i hålet. En mm plugg som kan användas i alla typer av underliggande material t ex betong, skivmaterial, lättbetong och hålsten.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.

Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Webpage made by Stavbom de Wall. Här hittar du bra tips och värt att veta om plugg och skruv när du ska borra och plugga i väggar och tak i bostaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg