torsdag 21 juni 2018

Smörknivar i trä

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Smörkniv i trä , 3-pack - Ett 3-pack smörknivar i FSC-märkt trä. Förr tillverkades smörknivarna i ene, men. Hos KitchenTime hittar du smörknivar från olika välkända varumärken till bra priser av hög kvalitet.


Hos ICA hemma hittar du smörknivar och osthyvlar i olika modeller.

En smörkniv kan vara ett av de viktigaste redskapen i köket. Den används såklart för att breda på smör eller andra mjuka pålägg på smörgåsen. Så är det hos oss också, här.


Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Med en smörkniv i trä behöver ni heller inte. Vi har populära smörknivar i trä.


Varför är smörknivar oftast gjorda av trä ? Jämför priser på smörkniv trä och handla smörkniv trä på nätet från bra webbutiker online.

Träet är fri från kåda och lämnar inga smakrester efter sig. Klassisk smörkniv tillverkad i tålig bok. Märkning sker med lasergravyr.


En smart kniv som kan stå för sig själv på delikatessbordet. Kniven är en snygg detalj och perfekt lämpad för att bre färskost, smör, sylt och geléer mm. Köp smörknivar med gravyr från oss.


Kontakta oss så förklarar vi hur det kommer se ut. Du beställer smörkniven här i vår webbutik direkt på. Fyra stycken smörknivar i trä. Köp kg blandad frukt hos oss på MatHem.


Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt. De energiutvinns genom förbränning. Smörknivar sorteras som brännbart och kan läggas i soppåsen. Passa på att fynda redan idag! Nyttoföremål av trä för köket, som skärbräden, ostbrickor och osthyvlar, slevar, stekspadar, smörknivar , salladsbestick.


Minsta antal för beställning: st. Färg: Trä Storlek: 17x5cm Tål maskindisk: Nej Förpackningstorlek: 2-p. Olivträ är ett vackert och hårt träslag, Den naturliga oljan i träet hindrar skeden från att torka ut och fungerar antibakteriellt.

Vårt sortiment av tusentals produkter innehåller allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg