tisdag 5 juni 2018

Granit block

Stapelmuren är en variant av kvadermuren som byggs med massiva granitblock som staplas i jämnhöga skift till önskad höjd. Välj material som sätter din personliga prägel på ditt hem. Skapa en pampig trappa med våra blocksteg och trappblock. Stort sortiment till bra priser. Blocksten i granit från S:t Eriks blir en vacker mur i vilken miljö som helst.


Designa din egen trappa i granit. Med hjälp av enstaka blocksteg i granit tar du lätt upp mindre nivåskillnader i terrängen och bygger upp en entrétrappa. Stengrossen säljer stenprodukter för utomhusbruk.


Vår ambition är att vara prisledande utan att göra avkall på kvalité. Granit och stenprodukter på nätet. Levande ljus sätter pricken över inrednings-ien. Med naturlig belysning från blockljus, kronljus eller värmeljus i 1 stearin skapar du harmoni i rummet. Storgatsten i huggen granit , används ofta till murar och kanter.


Lämplig till garageuppfarter, gator och torg där man ställer höga krav. Denna sten säljs på uppdrag av en kommun i Sverige. Ca stycken blandade granitblock säljes i parti.


Stora samt blandade storlekar. Sittblock av granit med polerad sittyta och råhuggna kanter är en riktig pärla i trädgården. Det är möjligtvis inte superskönt att sitta på ett granitblock. Natten till tisdagen placerades tio nya granitblock på Drottningsgatan. Tanken är att de ska förhindra framtida terrorattacker.


En plats för alla, nära naturen och med folkhälsan i fokus, så kan Möllers mosse beskrivas. Nu finns det nya sittplatser av gamla stenar. Mycket rejäla, huggna stenblock säljes. De blir utmärkta grindstolpar, trappsteg eller liknande.


Interlocking concrete slabs for pedestrian lane and medium traffic loads areas. Notera: Pris per styck, inte per m2. Beställningsvara, var god kontakta oss för information. Betonglejonen på Drottninggatan i Stockholm har fått sällskap av tio granitblock.


Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. De ett ton tunga blocken ska hindra att fordon kör i hög hastighet på gågatan. Man tillverkar granitplattor genom att såga granitblock till skivor, även kallat slabs som sedan bearbetas till granitplattor för golv och vägg.


Just nu ligger det på asfalten ca tre meter från.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg