tisdag 19 juni 2018

Svart trall

Köp trallvirke på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Jag letar efter svart trätrall. Här hittar du utomhusgolv till din balkong eller uteplats. Trall är ett bra sätt att snygga till din utomhusyta, det går snabbt och är enkelt att lägga.


Det nya svarta är dold trallskruv för barfotavänlig trall.

Du får snygga och barfotavänliga resultat utan risk för sprickbildning. Rustik svartmålad trallmodul i 1 FSC-certifierad furu. Sätt fantasin i spel och bygg till ex pall, bor bänk eller använd modulerna efter önskan och behov.


Eftersom trä är ett levande material bryts det ned av fukt och mikroorganismer. Därför är det viktigt att underhålla trall och utemöbler. Trallväljaren Räkna på trallprojektet. Vår trall Se vårt utbud av trall här.


Allt fler bygger gigantiska altaner av tryckimpregnerat virke.

Grillkvällarna blir betydligt trevligare om de inte slutar med stickor i fötterna. Trall profi Deck från UPM i åldersbeständigt, UV-resistent material. Båda sidorna kan användas.


Ger ett slitstarkt utomhusgolv som är behagligt mot bara fötter. Ingen som har åsikter om mörkbrun (eller svart ) altangolv? När jag nu läst igenom några fler trådar här, tycks det som många starkt ogillar mörk. Eventuella repor kan lätt slipas bort med ett grovt sandpapper vilket inte går på trall som är belagd eller laminerad med ytskikt.


Skapa ett trivsamt och personligt hem! På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Komposittrallen är en miljövänlig och näst intill underhållsfri trall som står sig länge i både färg och form. Enkelt montage med dold infästning. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Marine GP7- massiv komposittrall. Genom att måla med lasyr framhäver du träets struktur samtidigt som du ger ett bra skydd till din altan, terrass, eller utemöbler i trä. Jag har en svart dator med skärm. Jag gjorde en film (se ovan) där du kan se hur två svarta ringar försvinner på sju minuter.


Ungefär lika spännande som att titta på målarfärg som torkar.

Jag gillar bilden med de två svarta handfaten… Vet du vad det är för golv?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg