måndag 25 juni 2018

Dusch glasblock

Toalettstolar i alla former. Kom till vår toalettavdelning här! Letar du efter badrumsbelysning? Kom direkt till vårt sortiment här! Fri frakt över 2kr - Köp nu!

Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Här finner du marknadens bästa utbud av glasblock , glasräcken, duschar och glaslösningar. Minimalt utrymme för en dusch ? Här hittar du det mesta inom glasblock. Färgat och ofärgat, med och utan.


Från början användes de mest som ett praktiskt byggelement.

Glasblock har funnits i flera århundraden. Idag uppskattas glasblocket för sin design och sitt. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Att montera in glasblock hemma är enkelt med systemet Block Lock från Vetro.


Vetros Nordic Collection är kompletta och moderna duschmiljöer med glasblock , monteringssats, u-profiler och duschdörrar - allt bekvämt i ett paket. Har kikat på alternativ för dusch istället för badkaret. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Välj att kombinera glasfixdörren med glasblock ,. Med rätt inramning gör du din dusch till så mycket mer. Till en ren upplevelse, om du frågar oss.


Vanligaste användningsområdet är som avskiljare i badrum mellan till exempel dusch och övrig. Glasbetong, eller glasblock , kan användas på många olika ställen. Som källarfönster, i fasad och som innervägg mellan rum. Har du redan ett badkar med föredrar att då och då även kunna duscha? Att ha plats för både dusch och bad i badrummet är i de flesta fall nästan omöjligt.


Med Glasfixdörren i kombination med våra glasblock har du näst intill obegränsade möjligheter att sätta.

Du kan naturligtvis även ha glasblocksväggar i vardagsrummet. Köp glasblock i olika storlekar samt kakel och klinker hos oss. Används i hall, badrum eller pool i utomhus- samt inomhusmiljö.


Vi har glasblock för olika ändamål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg