tisdag 5 juni 2018

Cellplastskärare

Cellplastskärare för proffs eller hobbybruk. Förmånligt pris online hos expondo! För slagborr- och mejselarbeten! Kvalité för hemmafixare och proffs.


Varmtrådsåg som är en perfekt skärare för cellplast på 230V, gör ditt arbete. Skär i cellplast, anpassa hörn och vinklar enkelt med dem nya maskinerna. Glödtråd till cellplastskärare , meters rulle. Mycket smart produkt som värmer sig igenom cellplast, frigolitskivor och olika typer av isolering med maximal tjocklek 1mm.


Knivens temperatur är steglöst. Kan förses med alternativa knivar för infällning av elledningar, dosor. Om du kan hitta en gammal trasig kaffebryggare så kanske du kan ta värmetråden ur den och använda som cellplastskärare. Förstklassig kvalitet Snabb service Robusta produkter Besök expondos webbutik idag och hitta en frigolitskärare som motsvarar dina krav.


Batteridriven volt med Air kylsystem. Temperaturen justerbar upp till 350. Levereras i praktisk hårdplastväska med hjul.


För modellbyggare, designers, dekoratörer, konstnärer och prototyptillverkning. Men för oss blir rätt mycket spån Så vi har gått över från fogsvans å bandsåg till en stor cellplastskärare och cellplastknivar. Vi tillhandahåller fiffiga och tillförlitliga produkter som gör din vardag.


Vi behandlar dessa i möjligaste mån samma dag. Säljes på uppdrag av ett av landets största hyrbolag. Vikt 6kg Längd 245mm Bredd 76mm Bullernivå 80dbA Kapacitet 3MM Märkeffekt.


Woody Bygghandel är en frivilligkedja inom byggmaterial som med miljarder i omsättning och fler än anläggningar, är Sveriges ledande kedja med ett tydligt. En elektrisk frigolitskärare är lätt att använda och gör det enklare att skära i frigolit. Byggvaruhuset K-rauta erbjuder gedigna produkter och tjänster inom badrum, trädgår verktyg, bygg och inredning. Värmekniven skär lätt lätt frigoliten och minskar avfallet. Lätt att skära i med vass kniv eller cellplastskärare.


Vit med små inslag av grått. Lämplig till modellbyggen och hobbyarbeten. Kan skäras och formas med cellplastsåg eller cellplastskärare.


Om du inte är nöjd krediterar Sollex de varor av vårt sortiment som returneras i oanvänt skick. Hos Harald Nyborg hittar ni ett stort sortiment av olika verktyg från bl a AEG och Bosch. Välkommen till Karl H Ström.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg