måndag 30 oktober 2017

Gästhus 25 kvm

Ett fritidshus i timmer på kvm som passar dom nya reglerna. Gårdshus, stuga, kvm i Pre-cut. Friggeboden är designad av arkitekt Ola Torrång och har pyramidtak med takljuskupol.


I denna kvm stuga finns plats med både kök, vardagsrum, stort badrum och sovloft. Gästhus i New England stil på kvadratmeter. Priserna på attefallshus kvm skiljer sig såklart åt mellan. Bygg upp till kvm utan bygglov.


Vi bygger gärna efter dina skisser och egna idéer! Vårt minsta fritidshus som ändå rymmer det mesta. Loftet på kvm ger ett bra extrautrymme! Information om husmodellen Stuga 20kvm. Nyhetsbrev Häng med vad som händer i villa-branschen, helt gratis!


Vill ni själv bestämma planlösningen och inreda er friggebod så kan vi erbjuda alla våra friggebodar och gästhus i ett tomt. Ope, kvm stuga med hög boendestandard. Inte ett hus utan två kan man från i sommar bygga på sin tomt utan bygglov. Förutom en friggebod tillåts även bygget av ett. Boverket har presenterat ett förslag på nya regler.


Hade man valt att ha gästhuset som en solitär sommarstuga så hade jag nog valt att sätta på ett terrasstak. Nyckelfärdiga småhus, attefallshus, gästhus , fritidshus på kvm och uppåt. I höstas kom förslaget att friggeboden skulle bli större. Den idén slopas nu och istället införs en ny typ av komplementshus.


Se nya kvm på Norrmalmstorg! Detta är ViboStugans funkishus i litet format. Våra attefallshus kombinerar det bästa av tusenårig finsk timmerhustradition med modern skandinavisk.


Attefallshus — kvm nyckelfärdigt eller som byggsats. Stugan går enkelt att förlänga om så önskas. Husets kvm visar att det går att få bra bostandard på en liten yta där man kan sova, äta, umgås, laga mat, få bra rumskomfort och sköta sin hygien.


Den juli blir det tillåtet med ett kvadratmeter stort komplementbostadshus utan bygglov, ett sk Attefallshus. Sommarnöjens nya bygglovsfria hus har. Här kan du lära dig allt om hur du bygger din egen friggebod. Alla våra hus från kvm och större är anpassade för det nordiska klimatet. Det kan användas som gästhus , tonårsbosta tvättstuga, förråd osv.


Det enda som sätter stopp är fantasin! Attefallshus har skapat fantastiska möjligheter för drömmen om ett litet hus för generationsboende, uthyrning, ett gästhus , bastu och spa,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg