torsdag 12 oktober 2017

Repstege trä

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Stegen har fem steg tillverkade av trä. Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på dagar.


Kan monteras på gungstativ.

Repstege med steg i trä. Jämför priser och läs recensioner på Leksaker. Vanlig, prisvärd repstege med steg, levereras i vädertåligt trä. Bra kvalitet, används mycket på fartyg.


Finns med stegpinnar i trä och aluminium. För de minsta har vi säkra och roliga leksaker som även motiverar barnen att. En repstege för aktiva barn som kan användas både inomhus och utomhus.

Fäst den i ett stabilt underlag och låt leken börja! Med sju stegpinnar av trä. Säkerhetstestad och godkänd. Träfärgad repstege i trä och nylon. Försedd med metallringar längst upp för upphängning.


Passar utmärkt för utomhuslek! Forna tiders så kallade herrbetjänter var inte så dumma ändå. Ofta behöver man ju en plats att. Stegpinnarna är tillverkade av akaciaträd. Standardinfästning i toppen är.


Så här installerar du en repstege med trä pinnar. Det finns helt olika typer av repstegar. Det enklaste är de där även stegpinnarna.


En klassisk repstege i trä och rep av tålig plast. Fäst i taket eller en tjock trädgren utomhus!

Rekommenderad ålder: Från år. Maximal belastning per repstege är 1kg. Observera att i offentliga miljöer måste stegen förankras i båda ändar! Levereras med monteringsringar. Finns i fyra standardlängder: 5m, 6m, 7m och 8m Välj längd ovan.


Stege i järn och trä - ihopfällbar. Stadig och tung stege i industristil. Komplett med Ø 4mm ögla för upphängning. Minska REPSTEGE TRÄ F GUNGSTÄLLNING Öka ? Gungupphängning, gulkromaterad.


Sökningar relaterade till repstegar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg