tisdag 3 oktober 2017

Kitta fönster själv

Jämför priser på ShopAlike! När kittet runt dina fönster börjar bli sprött, och kanske till och med har börjat falla bort, är det tid att kitta om. Har du goda snickerikunskaper kan du göra fönsterrenoveringen själv ,. Förr i tiden fäste man fönsterglas i bågarna med kitt och glasstift.


Om kittet har lossnat så ska det ersättas med nytt.

Välj själv om du vill kitta med. Lär dig kitta fönster själv ! Någon gång om året kan det vara en bra idé att inspektera fönsterkarmen och kanske kitta om fönstren - vi visar dig hur. Räcker det med att bara kitta den del av fönstret där kittet är dåligt. Jag har själv satt igång med att renovera fönster här hemma.


KITTA OM FÖNSTREN VID BEHOV. Bästa tipsen så att du kan fixa det själv.

LEVABO är Sveriges största inredningsmagasin och inredningssajt. Kitta fönster själv – Viivilla. Att renovera fönster är svindyrt. Instruktionsfilm med Leif Arvidsson AB som visar hur du kittar fönster med LAseal fönsterkitt.


Fönster av hög kvalitet till låga priser på Hemfint. Det kan köpas färdigblandat och behöver bara knådas en aning för att mjukna upp innan det ska sättas på plats. Visst går det bra att kitta fönster med en gammal avbruten smörkniv,. Motsatsen - att ta i så man själv spricker.


Den som är händig kan göra det själv - fast det tar förstås lite tid. Ett bra förarbete ger ett lyckat slutresultat. Börja med att tvätta, skrapa, slipa, grundolja och kitta innan du sätter igång. Då klarar sig dina fönster. Snabbguide för att skrapa, olja och måla fönster.


Smart steg-för-steg guide som gör det enkelt för vem som helst att sköta om sina fönster. Har en stor veranda med massor med fönster som skulle behöva lite hjälp. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!

Spara - På Online Shopping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg