tisdag 10 oktober 2017

Rullås dörr

Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. När insektsnätet rullas ut passar det till alla vanliga dörrar med bredd upp till 1cm. Det är bara höjden som skiljer sig åt från modell till modell. Rullens utsprång kan justeras med en skruv i stolpen. Dörren bör ha draghandtag.


Av säkerhetsskäl används rullåset. Vändbar kolv för både höger och vänsterhängda dörrar. Runt klarglasfönster ∅ 3mm. Karm, handtag, gångjärn och infällt rullås ingår i leveransen.


Rullås tmed slutbleck av obehandlad. Ett smart insektsskydd för dörr är ett måste för att kunna vädra ordentligt. Här hittar du modeller som passar många olika dörrar. Svensktillverkad av Eskilstuna Kulturbeslag.


Förebild Låsfabriks AB nr 268. En stilren bastudörr i rökfärgat helglas. I handtaget sitter ett rullås som håller dörren på plats utan att den kan gå i baklås. Nätet rullas jämnt och fint in i kassetten. Deluxe för standardhögder levereras klara för montering.


Måttillverkade dörrar levereras på beställning. Vi erbjuder nya standarddörrar, men vi kan också omfanera och renovera befintliga dörrar. Se vårat sortiment och våra referenser på vår webbplats. Alla delar är utbytbara inkl nät, hantag, broms och fjäder.


Jämför priser och läs recensioner på Bastu. Bastudörr i granpanel med fönster i klarglas. I elförzinkat stål med rulle av nylon.


Våra dörrar och fönster levereras alltid med en mjukstängande broms. Täckskylt Beslagsboden Matt Aluminium 55mm B904. Spärranordning Assa Fix 1Vit Barnsäkert. Automatiskt öppningssystem för dörrar och luckor utan handtag. Snäppare 4Snäppare i vit plast.


En elegant bastudörr i bronsfärgat glas som släpper in ljus och rymd och ger bastun en lyxig inramning. Vår billigaste dörrar har lite smalare karm av furu,. Takskjutportar och rullportar är andra former av garageportar, där dörren rullas eller skjuts upp i taket när den öppnas,.


Hitta det myggnät som ger dig en myggfri sommar. Håll myggen borta med myggnät till dörr , fönster, barnvagn m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg