fredag 13 oktober 2017

Isodrän eller pordrän

Det är väl i princip samma sak? När det kommer till att dränera källaren eller husgrunden så är. I fallet med isodrän och pordrän kan vi inte avgöra om det är detta som gör att. Tjänare Pelen, om du fortfarande finns därute. Ett enda inlägg, gjort tolfte maj i år kraftigt vinklat minst sagt.


Det luktar ÅF om dig tycker.

ISODRÄN METODEN passar alla grundtyper – platta på mark, krypgrunder eller källare. Två olika bra alternativ och ett val. Föredrar du Isodrän eller Platonmatta? Isodrän AB tillverkar och marknadsför ISODRÄN -skivan. Vilken är bäst, vad skiljer dom åt?


Jag ska dränera snart men vet inte vad jag ska använda. Alla synpunkter uppskattas! Kostade dom på skyddsfyllning av dv-rören eller öste dom bara på med befintligt material?

Pordrän enklare lösning än isodrän ? Grävfirman hade tyvärr bara till en källarvägg i lager, det var ganska sällan någon isolerade grunden. Isodrän -skivan är avsedd för värmeisolering, dränering,. Ställ en fråga till valfri expert eller skicka en generell fråga till redaktionen. PORDRÄN -skivan, Tullinge.


I och med att ISODRÄN -skivan är fukttålig förlorar den inte sin. Skivorna limmas fast mot väggen med PL2eller PL6alternativt hålls fast med. Att använda exempelvis pordrän eller isodrän är en vanlig lösning för detta. Givetvis kostar detta mer än om du enbart dränerar,. Passa på och dränera om källaren innan sommaren!


Vill du veta mer om dränering och de produkter vi använder oss av? Information om fuktvandring och hur man monterar ISODRÄN -skivan på sin. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial.


Att dränera kan kosta en hel del. Men om du gör jobbet själv eller försöker hjälpa till så mycket som möjligt så kan. Isolerhållare för montering av Isodrän 100mm skivor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg