torsdag 26 maj 2016

Värmebeständigt glas

Stort utbud av fina tyger! Vi har ett brett sortiment. I RoyalDesigns breda utbud av servering hittar du glas. Här är Nordens ledande leverantörer av värmebeständigt glas.


Med Nordic Suppliers produktsök hittar du lätt leverantörer av precis de produkter du behöver. Dimensionsstabilt och värmebeständigt material God styvhet och krypresistens Hög ljusgenomgång.

Eva Solos droppfria karaff är tillverkad i värmebeständigt glas och kan användas till både vatten och vin. Passar alla drycker, både varma som kalla. Använd främst till kaminluckor men kan även användas till industriella ändamål.


Trälim, superlim, kontaktlim och många fler Det mesta går att limma och laga – t. Besök oss i någon av våra butiker. Här säljer vi glas och glimmer till din spis och kamin. Utöver den två meter långa tätningslisten.


Välkommen med din förfrågan! Används till akvarier, silikontätlister, montrar m.

Fäster mot glas , aluminium, målat trä, tegel, kakel m. Temperaturbeständig -°C. Precis som då har kannan en enkel och tidlös design, tillverkad i värmebeständigt glas som gör det möjligt att servera både varma och kalla drycker. Glas är värmebeständigt , kemiskt relativt inert, hårt och skört. Ordet glas är germanskt med grundbetydelsen glans, jmfr Latin Glaseum.


Lucka i rostfritt med värmebeständigt glas. Tänk dig stämmningen: Att sitta i bastun under mörka kvällar och se lågorna återspeglas på väggarna. Till största delen består det av sand med en liten andel soda och kalk. Och om man även tillsätter borosilikat blir glaset värmebeständigt och tål ugn. Snabbhärdande Epoxylim för metall, porslin och glas samt de flesta andra hårda material.


Forserum Safety Glass AB är ett av Sveriges ledande planglasföretag. Vi utvecklar och producerar produkter av förädlat planglas åt tillverkningsindustrin samt. Det går att färga in glasmassan och slipa,. Med stor funktionalitet och klassisk design av värmebeständigt glas , fascinerar Jenaer Glas människor på nytt varje dag.


Speciellt när det gäller den. Med värmebeständigt glas , lavastenar och vedträn blir det en mycket vacker eldstad. Lavastenar, vedträn, gasolslang, regulator och väderskydd ingår.


Använd ett eldstadsplan när du vill slippa att gnistor eller glöd antänder i golvet. Karaffen är gjord i borrosilicatglas ( värmebeständigt glas ) som tål upp till 5grader.

FSG Temp är vårt härdade glas – ett hållfast och starkt glas med fem till sex gånger högre hållfastighet än ett vanligt floatglas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg