tisdag 31 maj 2016

Norrlands trä panel

Tak- och väggpaneler med känsla. Det är därför du kan komma in i ett rum. Oavsett vad du söker för panel till ditt hem hittar du det hos oss på K-rauta.


Vi erbjuder ett stort utbud av panel från Valbo trä. När du väljer panel så har givetvis profilen stor betydelse för vilken. Träpanel av gran och furu, även målade, avsedd för användning inomhus.

Slät panel för inomhusbruk med liten springa mellan panelen. Martinsons är en av Sveriges största producent av limträ och byggsystem för flerbostadshus, byggnader och broar i trä. Panel i trä eller MDF kan kombineras på både vägg och tak,. Det finns många fasadmaterial att välja bland.


En liggande ytterpanel får huset att verka lägre och bredare än om man väljer en stående panel. Liggande panel har av tradition använts av. TräGuiden är den digitala handboken för trä och träbyggande och innehåller information om materialet trä samt.


All utvändig panel kan levereras ytbehandlad. En panel av hög kvalitet och med rätt känsla gör mycket för ett rum.

Fasaden är av norrlands kärnfuru behandlad med SiOO:X träskydd för panel. Norrlands trä erbjuder paneler som torkats ner till. Visst går det att sätta en laserad svart panel i ett helt rum men vanligast är att använda den till en hel vägg eller i en del av ett rum. Interiör trä Panelbrädor Inv. Finsågad panel för inomhusbruk med fasade kanter och ett mm spår mellan brädorna.


All panel kan fås i valfri NCS-kulör. Här nedan ser ni standardsortimentet av ytterpaneler. Finns det behov av andra dimensioner, längder etc kan detta erhållas. Woody Bygghandel fortsätter sin offensiva expansion i Sverige och har nu tecknat ett avtal med Scanti Byggmaterialhandel, som är en gemensamägd skånsk byggkedja. När snickare väl börjat använda vår färdigbehandlade panel , vill de aldrig mer köpa något annat, berättar vd Mats Frycklund som driver företaget.


Nordiskt trä – Sorteringsregler. Just att det är ett levande material gör att rummet. Ur boken ”att välja trä ” citerar vi följande. Därför bör virke som används utvändigt i första hand vara gran, som i utvändig panel.


Trä är världens naturligaste byggmaterial. Här finner ni alla leverantörer av Panel inom Bygg. Nedan finner du din närmaste återförsäljare för OrganoWood.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg