måndag 16 maj 2016

Granit äppellåda

Varje äppellåda har ett helt unikt utseende och en naturlig patinering. Angivna mått är ungefärliga. Denna pin hittades av Emilia Ferguson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Förvaringsboxar, korgar och askar från varumärken som Åhléns, MUJI och Bigso.


Lådor kan du få tag på i exempelvis en begagnad blomsteraffär, eller i affärer som till exempel Granit. Det går också utmärkt att göra en egen. Taklampa Dek - Granit - Om vi bara får välja en favorit bland alla våra produkter i år så måste det nog bli denna lampa!


Konstgjort bonsai-trä 4kronor på Ikea. Sno stilen från det coola radhuset på Sigfrid Edströms gata på Hammarby i Västerås som just nu. Har varit på jakt efter en äppellåda ett bra tag och hittade denna på Granit i Helsingborg i helgen. En himla bra inredningsaffär så det var svårt att hålla. En härlig trälåda med lite mer rustik känsla, väldigt snygg men dock lite dyrare.


Ta en tur till vackra Äppelfabriken på Ekerö. Egentligen en tvättkorg, men sväljer mycket källsortering och tar minimalt med plats, Granit. Vacker äppellåda , som gjord för tråkig förvaring! Kransar, äppellåda och granris från Floristkompaniet,. Vår julklapp har papper och snöre från Granit och en dekorativ eukalyptuskvist.


Kakfat Trä 3-våningar Stege metall. Ordinarie pris 9:- Special Price 8:- Dania flasklåda Teak. Brickbor 2kr, Rusta – Äppellåda , 3kronor, Granit. Förvaringslådor och korgar är inte bara sånt som du ska slänga saker i. De är också toppen när det gäller att komplettera din befintliga.


Smart funktion och förvaring i sköna basfärger. This Pin was discovered by Emilia Ferguson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Produkter som fungerar med bra priser.


Snabbast leveranser och det mest relevanta. Har vintagemålat en äppellåda med vit hårdvaxolja, färg som vi använt till trägolv tidigare. Efter en strykning har lådan fått en lagom vit lasering vilket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg