måndag 2 maj 2016

Mursten benders

Handla enkelt online hos bygghemma. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Benders har Sveriges bredaste urval av murar.


I vårt sortiment hittar du murar för alla höjder, som stöd eller för avgränsning samt vertikala och lutande. Levereans hem av byggvaror från vårt byggvaruhus på nätet. Våra murstenar finns i både betong och naturstenen granit. De är båda slitstarka material som passar för den.


Vi har ett stort urval av högkvalitativ mursten tillverkade av landets ledande producenter. Mursten i många olika stentyper. Vi erbjuder mursten i både natursten och betong, men har även andra lösningar så som gabioner eller L-stöd. Vi på Svenska Stengruppen har alla sorters murstenar , allt från granitblock till tumlade stenblock.


Boston är en mursten med granitkaraktär, knäckt och tumlad på en sida, slät och tumlad på den andra. Labyrint mursten lodrät stödmur utan geonät (limmad)-Rek. Norblock är ett mursystem som finns i både hugget utförande och med slät yta.


Lägg Bender Megatäck Patina på din mur och du får en vacker avslutning på ovansidan. Den passar till samtliga murar i Megaserien. Täckplattan levereras med.


Flisby har ett stort sortiment av mursten i både natursten och betong för både fristående murar eller stödmurar. Våra produkter är i huvudsak tillverkade av betong som är. Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö. Vi har granit, kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande.


Tumlad mursten används som fristående mur, längre stödmur eller kantsten. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i. Anlägga marksten Solcellstak Ring St Eriks! På så sätt kan du få tips och många ideér till ditt eget projekt.


En helt ny typ av mursten med granitkaraktär som är knäckt och tumlad på en sida, slät och tumlad. MURSTEN MEGASTONE 1RAK GRÅ. Inspireras av byggprojekt som vi tidigare.


Betong för funktionella och vackra miljöer för personliga möten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg