onsdag 4 maj 2016

Trallvirke 22x95

Impregnerat trä ett perfekt val för att bygga trädäck som tål väder och vind. Köp trallvirke på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Vilket virke ska jag välja? Välj rätt virke för ändamålet. Vid vissa typer av konstruktioner utsätts träet utomhus med tiden för påfrestningar. Vi använder cookies och tredjepartscookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Trallvirke 22XSt på REA!


Om du fortsätter utan att ändra dina. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Optimera Bryggtrall Grönimpregnerad 22x95mm L=1. Den här bänken är byggd i tryckimpregnerat trallvirke och så stadig att den kan stå.


Tryckimpregnerat trallvirke. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Används bland annat som golv på altaner och balkonger. Virke som säljs på uppdrag av ett företag.


Formbräda 22xLängd: 3-0m Se bif bilder för vidare info. Dimensioner: 22x, 28x12 28x14 34x14. Plus trallvirke ), inga andra ytbehandlingar rekom-menderas. Vi kan distribuera en del order.


Vänligen kontakta oss eller gör en beställning för mer information. Snickra egna blomlådor Jag snickrar alla mina lådor av impregnerat trallvirke (22xmm) och reglar (45xmm). Det blir både billigt och hållfast!


Svar på allt (år sedan) Bästa svar 4. Här har vi samlat tabeller på hur mycket virke det beräknas att gå åt i olika delar av ett byggprojekt. Tabellerna är givetvis bara uppskattningar, med andra. De flesta altaner i Sverige är gjorda av tryckimpregnerad furu. Men det finns flera träslag att välja bland.


Vissa träslag kan lämnas obehandlade om man önskar. Heatwood - den svenska leverantören av Thermowood.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg