torsdag 5 maj 2016

Dansand fogsand

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Nu kan du äntligen säga farväl till ogräs mellan stenplattor och gatstenar! Dansand ogräshämmande fogsand är en specialsand som är så basisk att ogräs ogärna växer i den. OBS Använd ej till marktegel.


Fogsand För att få en jämn hållfast beläggning med betongplattor och marksten krävs ett ordentligt underarbete.

Lika viktigt är läggningen och att man. Hårdfog för nya och gamla beläggningar. Fogsand från Stenbolaget håller ogräs och myror borta.


Vi säljer tre olika typer av fogsand och i flera olika färger. Läs mer och beställ på Stenbolaget. INDUSTRIBYGGERI Sand til tørbeton og mørtel.


Ogräshämmande fogsand från Dansand är en finkornig fogsand som är lämplig både för nya stenläggningar samt för fogrenovering av befintliga ytor.

Fogsand med en starkt hämmande effekt på ogräs och mossa som växer i fogar på betongsten. I de flesta fall förhindras tillväxten av ogräs fullständigt. DanfogsanD DanfogstenmjöL Produktinformation om patenterad ogräshämmande fogsand till betong- och naturstensbeläggningar. Ja, jag har gått på denna nit och köpte fogsand på säck från Byggmax, kg för kr och upptäcker till min fasa att det är vanlig sand.


Välj butik för lagerstatus. Vår fogsand finns i tre olika färger- allt för ett personligt uttyck. Fogsanden har som funktion att låsa markbeläggningen och motverka ogräs i fogarna, en. Joint filling products from Dansand are suitable for your patio or driveway. All products are highly weed-retardant.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Alltid bra priser på Fogsand hos XLhemma. FOGSAND OGRÄSHÄMMANDE GRÅ, ANTRACIT, BEIGE.


Fogsanden är inte lämplig för användning på porösa stenar som tegel eller klinker. Gå till produkt Fogsand Dansand. Lithomex Easy är en flexibel fog.


Granuscan är en vattengenomsläppande hårdfog.

Basiskt bränd ogräshämmande fogstenmjöl med bra låsande effekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg