fredag 13 maj 2016

Elko lamputtag

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. DCL betyder Device for Connection of Luminaires, och är en stickpropp och uttag system för att ansluta den fasta belysningsutrustning. Infällt runt lamputtag för montage i tak, 2-pol.


För infällt montage i standard takdosa med 70mm fästskruvavstånd. Platta av halogenfri termoplast.

Rund ram för montering av apparat i vägg- eller takdosa. Passar alla ELKOs produkter med 56xcentrumplatta. Vid montering i takdosa används medföjande.


Kan även monteras på kopplingsdosa med. DCL vägguttag i ELKO Plus vit. Snygga lamputtag för montering både på vägg och i tak.


Strömställare och uttag från ELKO är ett säkert och stilfullt val för framtiden.

Du får alla produkter i din bostad i samma eleganta design och i samma väl. Våra relationer med tillverkare och partners ger Er som kunder en extra trygghet, en trygghet som kanske. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Köp strömbrytare och vägguttag från Elko online på Elbutik. Vi har hela deras sortiment.


Monteras i äldre takdosor med gängad mittstolpe. Eljo Renova lamputtag från Schneider Electric. RS tillhör den mest sålda serien inom elmaterial.


Eljo trend från Schneider Electric är ett av Sveriges populäraste eluttag. Dessa vägguttag har en tidlös design och hög kvalitet. Dessa eluttag finns i vitt, svart eller silver och passar därmed alla miljöer. Vägguttag 2-vägs utan jord infällda 16A, ELKO Visa varianter.


Elko DCL- lamputtag från ELKO AB. För enkel- och dubbelgips.

Vi gör elinstallation och belysning både praktisk och prisvärd. Lamputtag för sladdmontage med inbyggd dragavlastning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg