onsdag 2 maj 2018

Spikplugg golvlist

Handla fraktfritt hos Bygghemma. Se aktuella kampanjrabbater här! Stort utbud av trädgårdsprodukter. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping.


Golvlisten är oftast det sista man brukar. I dag finns det utmärkta alternativ till traditionell fastsättning med spik och i vissa fall spikplugg ,. Hade nog använt spikplugg om jag monterat om listerna dock;. Sätta fast lister på betongvägg - hur? Skall montera nya golvlister i lägenheten.


Hur monterar jag dessa om jag har betong eller lättbetongväggar? Spikplugg , fungerar det lika. Håller på att ska sätta lister i ett rum källaren men vad ska man använda för att fästa listerna? Det är alltså en betongvägg de ska fästas mot.


VIDEO: Om du ska montera något i en tegelvägg eller betong, som exempelvis en läkt, som här, är det enklast och mest hållbart att använda spikplugg. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Det billiga byggvaruhuset online. Försänkt skalle med pozidrivespår.


Snabb leverans, oslagbara priser! Kan det bli snyggt om man borrar ett stort hål rakt genom väggen precis över golvlisten och sedan. Färgad spikplugg avsedd för montage av lister, socklar och dyl.


Montering: Skruv, lim, självhäftande Elasticfix, skenor eller spikplugg. Ska byta några golvlister i ett rum men väggen är som. Du behöver stålspik fast hellre ta och borra och kör med spikplugg.


Kanallisten trollar bort dina lösa kablar. Det finns ett enkelt sätt att trolla bort dem. Att borra och plugga i olika väggar. Passar bra för betong, massiv sten, hålsten, hålblocksten och lättbetong. Plugg av vit polyami tre typer, för fastsättning av kabelkanaler, golvlister , underkonstruktioner mm i. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial.


I det senare fallet ännu bättre eftersom man slipper borra hål för att sätta spikplugg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg