fredag 25 maj 2018

Shingel byggmax

Tryggt och snyggt på ditt tak. Ett vackert tak ger huset ett lyft. Icopal Shingel passar alla typer av byggnader med en taklutning på minst o. Här hittar du utförlig information om shingel och gör det själv instruktioner om hur man lägger ett shingeltak med takshingel. Bitumen takshingel passar på gamla och nya byggnader, även till. Mataki Shingel är lättlagt, elegant och ekonomiskt.


Det är ett tidlöst takmaterial som passar de flesta byggnadstyper. Trebolit Shingel är ett tidlöst takmaterial som passar de flesta byggnadstyper. Det är lätt att lägga, har lång livstid och passar även dig som vill göra. Läs noga igenom hela monteringsanvisningen innan ni börjar montera er produkt. Kontrollera att leveransen är komplett och utan skador.


Shingel kan också läggas på ett befintligt papptak vid renovering, förutsatt att takpappen är tät och att under-liggande konstruktion är i bra skick. Kvalitet till toklåga priser. Alltid öppet köp i dagar! Inom- och utomhusbelysning m. Välj från ett brett sortiment.


Takshingel förenar stenmaterialets hållbarhet med asfaltens elasticitet. Alla fogar täcks helt av överlappningarna och shingeln håller tätt i fogar och. Jag funderar på att lägga takshingel på mitt tak. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Färdigkapa bara att rulla ut.


Shingel är idag ett relativt populärt val för många husägare när de lägger nytt tak - ett kostnadseffektivt takmaterial som har lång livslängd. Tak som är enkelt att lägga. Passar för tak från graders lutning.


Jag undrar om det finns någon som kan hjälpa oss med att uppskatta. Behöver du tak till ditt byggjobb? Vi på K-rauta erbjuder takplåt, effektiv takavvattning, innertak och olika typer av takpannor för dig som håller på med. Icopal tillverkar och marknadsför byggmaterial samt utför entreprenader såsom takarbeten inom bygg- och anläggningsområderna.


Byggmax tipsar, lägga marksten - Duration: 5:32.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg