fredag 11 maj 2018

Glasrengöring

Polerar bort finare repor och ger kristallklara rutor och speglar, in- och utvändigt. Utmärkt även för lyktglas. Välkommen till oss på Jula! Beställ online idag och få snabb leverans och fri frakt - vid.


Genom att klicka på ”prenumerera” intygar du att du samtycker till att Würth behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och Würths integritetspolicy. Hemleverans av Våtservett för glasrengöring hos Apoteket - Råd online och trygga betalningar. Innehåller endast biologiskt lätt nedbrytbara ämnen, vilket är mer skonsamt för miljön. För all fönsterputsning och rengöring av glasprodukter. Kristallklar syn på några sekunder.


ZEISS produkter för glasrengöring tar skonsamt bort smuts, damm eller fett från glasen och förhindrar imma på glasen. Rena bilrutor och speglar är viktigt för att du ska få bra sikt i alla riktningar. De är alltid en dum idé att köra med skitiga bilrutor. Se till att få bra sikt genom att rengöra din bils rutor med bilglasrengöring. Glasförsegling SoftUltra Glaco, ml.


Lättanvänd glasförsegling som går snabbt och enkelt att applicera. Vattnet rinner till och med av vid hastigheter under. Glas Det finns inga produkter i den här kategorin.


Stort fönsterputs sortiment. Trygg E-handel Certifierat. SoftGlass Compound Z innehåller små slipande partiklar som tar bort varje orenhet från glaset, tex. Reservation för skrivfel och prisändringar. Så gör du rent kaminglaset med aska på ett miljövänligt och billigt sätt.


Säkerhetsdatablad för våra produkter inom kemtekniskt och rengöringsprodukter. Varor som Spar tvättmedel, Wizz rengöringsspray med mera. Gratis frakt över hela världen möjlig.


Högeffektiv Rengöringsskum som främjar bländningfria bilvindrutor för att öka säkerheten. Löser och avlägsnar silikoner, nikotin, insekter och olja- o. Löser effektivt upp sot och avlagringar från kaminens glas. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Unger Stingray – prisvinnande verktyg för glasrengöring inomhus. Cleaner och Sanibakt förlorar sin röda färg, men produkterna förblir.


Glasrengöring från Nordiska Skorstensprodukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg