torsdag 22 juni 2017

Lip kakelfix

Till uppsättning och läggning av kakel och klinker. LIP är ett 1 helägt danskt företag som producerar fästmassa, fogmassor, golvspackelmassor, vattentätning, silikon, epoxy, spackelmassor m. Om det är något vi inte har inne ser vi. Fogningsbar efter 1½-timcementbunden. Vi uppdaterar vårt LIP lager två gånger i veckan. LIP Sverige är tillverkare av tätskikt för badrum och våtrum, våtrumsskivor, våtrumsfolie, utomhusspackel, värmekabel, kakelfix , spackel, fästmassa mm.


Vattenfast för våtutrymmen, frostsäker och oorganisk. Om du vill fästa kakel och klinker kan du välja mellan kakelfix och kakellim. LIP kakelfix från LIP Sverige AB.


Sättmedel för uppsättning av kakel, klinker, mosaik m. Lip Super Trope är en cementbunden fästmassa som går att använda på många underlag för uppsättning och läg. Kakelfix torkar relativt snabbt. Bygger badrum och har kommit så långt att golvet är flytspacklat.


Har nu börjat kolla lite på tätskikt. Kan användas i torr och våtutrymmen inom och utomhus. LIP Multi kakelfix från LIP Sverige AB. Cementbaserat murbruk för sättning och läggning av kakel, klinker, marmor od. När slangen är monterad så rengörs skivorna ifrån damm och andra skiljeämnen.


Använd vid behov T-Röd eller liknande. Dammreducerat, 1-12mm fog, 4kg UTGÅENDE. Vi hjälper dig att hitta rätt kakellim byggmaterial Byggmaterial och göra ett billigt.


Spara tid och pengar med Kelkoo. Såväl inomhus som utomhus. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Det är LIP multi kakelfix lätt det gäller och jag hänger upp natursten kring en vedeldad bastuspis.


Jag ska kakla bakom en spis på en gipsplatta med en tapet som det kommit fett på. I affären fick jag med mig primer och kakelfix. LIP snabbtorkande kakelfix från LIP Sverige AB. Blå LIP är brukets svar på snabblim.


Det fäster på allt, inne och ute,. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg