torsdag 1 juni 2017

Lamputtag med krok

Utanpåliggande och 2-poligt lamputtag med krok. Krok till takdosor med mittstolpe. Takmonterat lamputtag med krok för upphängning av taklampa, max kg. För utanpåliggande montage eller infästning i befintlig takdosa.


Snabbanslutning av ledare. Med EcoStruxure kan du lyckas i dagens digitala värld.

Våra relationer med tillverkare och partners ger Er som kunder en extra trygghet, en trygghet som kanske betyder mest efter ett köp. Takdoslock med jordat 2-poligt lamputtag och krok. Grenuttag för jordade lamputtag.


Lamphållare Emed kabel. En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Har du en takdosa, varför inte sätta ett infällt lamputtag med krok ? Metallexpander med krok Visa.

Finns det några takuttag med krok som passar till. Dessa lamputtag har inga krokar utan man får montera egna krokar i fönstret där man vill hänga. Fästs med medföljande skruvar i mm standard takdosa.


LAMPUTTAG FÖR TAK MED KROK. Har mig veterligen inte funnits tidigare. Dubbelt jordat lamputtag för tak med krok. Har bara sett för vägg samt kronuttag för tag. Används till installation i taket för installationsrör och lamputtag.


E-handel med leverans hem till dig eller till ett ombud. Har demonterbar krok och M4-skruv. Asksug Med Motor 500W Liter. Hyllplats: Välj varuhus Loading.


Se en kort video om lamputtag eller anmäl dig till hela Elot Elskola alternativt. Passar till takdoslock för äldre takdosa med mittstolpe. Sats med två krokar mm och mm lång. Jämför och hitta det billigaste priset på lamputtag.


Monteras i tak och passar även över befintlig takdosa. Frakt kr fast pris per order. Leveranstid 1-arbetsdagar.

Betalning Swish, Kort, Faktura, Bank.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg