tisdag 27 juni 2017

Betongslipskiva

Behöver du kap- och slipskivor till ditt nya byggprojek? Vi på K-rauta erbjuder rejäla diamantskivor, kapskivor och polerskivor, i olika storlekar. För slipning av betong eller marmorgolv.


Vi vill att människor ska vilja fixa. Det skulle vara näst intill omöjligt att räkna upp alla produkter vi säljer. Under denna rubrik hittar du därför produktgrupper som inte riktigt passar in under. Metall-, trä- och betongbearbetning är brett område där vi erbjuder ett brett sortiment! Vi hjälper dig med tillbehören för kapning, håltagning och slipning.


Om diamantverktyg och hårdmetallverktyg med Midhage. Tillverkning av diamantverktyg för betonghåltagning. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.


Köp Arbortech Turboplane Hyvelverktyg online eller via vår butik i Arlandastad. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Vet att det ska finnas riktigt.


Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Ett billigare meto men svårare fysiskt, är att använda en 6-tums handslipmaskin med en betongslipskiva. Vi har ett brett sortiment av bodar. Det slutade med att jag fick köra med betongslipskiva på vinkelslipen över hela ytan.


Som sagt gör jag inte om det. Tamo Betongslipskiva 122mm Boomerang 630:- F-322Makita Bandad Gipsskruv 9x55mm Förzinkad 175:. WebCam DegNet: Deggendorf, Plattling, Elisabethszell und Brotjacklriegel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg