onsdag 14 juni 2017

Jordankare med skruv

Skruvar till tryckluftspistoler. Verktyg och maskiner av högsta kvalitet. Beställ direkt i vår webshop! Skriv in den e-post som används vid inloggning.


När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du.

Hjälper dig att lägga en stabil grund utan att gräva eller gjuta! Varmförzinkat jordankare som skruvas ner i marken och har försetts med stolpfäste av U-typ. Med jordankare står planteringskanten stadigt i marken. Vi har ett brett sortiment av planteringskanter i olika material och modeller.


Har någon erfarenhet av jordankare som man skruvar ner i marken? Såg sådana på Silvan idag. Tänker bygga plank, ganska högt (ca 2m) på.

The cookies we want to set are for analytics purposes only. These tell us things such as how visitors get to our site, what. Jordankare i dimension 71x71x750mm för fäste av t. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma.


Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Hej Vi har för närvarande en liten altan på 2x5m som är byggt i en vinkel på huset och tänkte utöka den med en del på 8xlängst efter husets. Ska köpa mig några jordankare och dunka ned i marken som fästen till min spaljé.


Jag har använt jordankare förut men då gjutit fast dem och då kan man ju. Sluta gjut och använd jordankare , ett mycket enklare sätt och som ersätter betongfundament. Vi finns i Jämtland och Härjedalen. Berg eller sten är inget problem. Försäljnings kvantitet : ST Innerkartong : ST Exportkartong : ST Kraftigt jordankare i vädertåligt material.


Vi tillverkar billiga och stabila jordankare och jordspik för att försäkra att utemöblerna står kvar. Infästning sker med bult eller ögelbult. Slås enkelt ner i marken och håller torkvindan stadigt på plats.


För enkel montering av stolpar till lättare byggkonstruktioner som t ex staket, grindar mm.

Ett jordankare tillverkas enkelt av fyra plankstumpar som skruvas fast på stolpen. Här använder hantverkaren en 19x1tryckimpregnerad furuplanka, som han sågar. Freja jordankare Freja förankras med rör i jorden.


Jämför och hitta det billigaste priset på jordankare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg