fredag 9 juni 2017

Kikarfäste 11mm

Ett fäste helt i stål som håller ditt sikte säkert på plats. Adapter mm till mm Weavers TO-10. Kombi, hagel, kal mfl gevär har ett fräst spår. Warne kikarfästen är ett säkert montage för bästa precision på ditt jaktvapen.


Förskjutet fäste för weaver med höga en tum. Apel picatinny skena till Browning x-bolt. Har en cz 4på ingång och på den har jag tänkt montera ett vortex sikte med 30mm mellantub.


Jag skulle vilja ha lite tips på bra fästen till ett 11mm spår. Välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi svarar säkrast vardagar kl 09. Kulgevär Tikka Sako Sauer.


Hawke Fäste 9- 11mm 2pc 30mm Medium. Jämför priser och läs recensioner på Sportskytte. Nikko Stirling : Innehåll Startsida Nyheter Extrapriser Jakttornet Om oss Utförsäljning. Vi har massor med ringar till 9- 11mm skenor. Warne är ett av världens största märke när det gäller vapenmontage.


Både när det gäller ringar, skenor samt speciella montagesystem, har Warne oftast ett bra. Din kombi,drilling, 2 luftgevär osv där Du har mm skena. Enkel att montera och ingen maskinell bearbetning krävs. Kikarfästen , Weaver Logga in för att följa detta.


Antar att jag måste skaffa mig några normala fästen. Stabila kikarfästen för 11mm kilspår och passar de flesta kaliber. Köp Ringar online hos Active Outfit - ★bra pris ★personlig service ★snabb leverans. Ett varuhus på Internet med stort sortiment av märkesvaror inom Jakt, Fiske, Hemelektronik och Data.


XXL har ett stort utbud av Kikarmontage för gevär. Här hittar du Kikarmontage med låga priser och bra garantier från kända varumärken som warn och leupold. SPUHR idea is to produce very innovative solutions with a minimum of parts. They never copy anyone else as there is always the need of improvement.


På luftgevär och salongsgevär är 9- 11mm det absolut vanligaste och på jaktgevär. Val av höjd på kikarfäste betstäms dels på hur vapnet är. Warne tillverkar ringar och baser av hög kvalité för de flesta vapen och montage, med snabbfäste eller för permanent montering. Finns det så att man på något sätt kan använda quick-release för 11mm laxspår?


Skulle vilja använda två kikarsikten till min 22:a, fråga mig inte varför. Next product SPM 30MM HÖG 11MM ATPF A.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg