fredag 2 juni 2017

Grön balkongmatta

Köp direkt eller få hem en gratis provbit innan du bestämmer dig! Välkommen till mattornas värld! Se våra varma mjuka nyheter. Nyfiken på vad som säljer mest? Här listas våra bästsäljare!


Marstrand är en altan- och balkongmatta som lämpar sig utmärkt till uterum, både med och utan tak. Nubbarna på undersidan gör att vatten och fukt enkelt torkar upp. Vår balkongmatta och altanmatta är en praktisk och snygg matta som gör det kalla uterumsgolvet mjukt och skönt. Köp balkongmattor och altanmattor online hos oss! Info: Köp: En mycket prisvärd matta av hög kvalité för altan och balkong.


Balkongmattor och altanmattor - När vårens första solstrålar börja värma är det dags att skaffa balkongmatta och balkonggräsmatta till balkongen och terrassen. Så varför bara låta dem förgylla tillvaron inomhus? Klart att vi även ska ha balkongmatta och altanmatta för att skapa en inbjudande känsla även ute. Konstgräs med noppad undersida som påskyndar torkning efter regn. Passar bra på balkongen och utep.


Detta är en matta för altan, uterum och balkonger som. Köp mattor online eller i butik hos Sveriges största mattkedja! Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Jämför priser och läs recensioner på Mattor.


Vi vill att människor ska vilja fixa. Green de Lux grön Bredd: 20 4cm. Balcony är stilren balkongmatta som är foglig och lättanvänd. På baksidan har den gumminubbar för att ligga stil på marken och bättre klara fukt.


Wave grön är en tuftad matta ögelkvalite med gummerad baksida i storleken 1x 1cm. Luskar runt i Göteborg men hittar ju bara gröna ju! Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör.


För dig som inte tycker att gräs alltid måste vara grönt har vi faktiskt fler färger att välja på. Se vad som passar dig i vårt sortiment av konstgjort gräs. Du kan även förvandla din altan eller balkong till en grön och lummig oas som håller sig grön året runt med hjälp av snyggt konstgräs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg