måndag 21 mars 2016

Smarta eluttag

Skaffa ett smart eluttag med eller utan elmätare för att spara el och pengar. Alltid förklarar hur det funkar. Styr istället eluttag , lampor etc. Twist Eluttag TWIST PRISBELÖNAT DESIGNAT ELUTTAG I ETT KOMPAKT OCH LITET FORMAT.


Twist är anpassad för användning i kök, kontor, skolor, hotell mm. Smartplugs är samlingsnamnet för smarta vägguttag,. De varianter som istället monteras bakom eluttaget är både mer praktiska och sticker mindre i ögonen.


Powerport eluttag är en designa prisbelönt produkt med en smart nedsänkningsbar funktion. Elegant och effektfull aluminiumprofil för kök, badrum. I oktober släpper Ikea sin nya produkt för det smarta hemmet.


Det är en kombination av stickkontakt och eluttag som man kan kontrollera med en fysisk. Smart Plug - En fjärrstyrd strömbrytare som ger dig koll. Dolda eluttag är allas dröm En arbetsyta fri från elektronik – visst vore det något?


Lösningen kan vara denna smarta kökslåda, med inbyggda eluttag , som. Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här.


Produkter i begränsat antal. Infälld självlärande fjärrströmbrytare för smarta hem. För montering bakom befintligt eluttag. Belysning och värme är på när du kommer hem, dammsugaren har gjort rent och en kopp kaffe står och väntar. Läs mer här om smarta hem och se sortimentet här!


Att planera kök är både roligt och spännande – att från grunden utforma smarta lösningar och personliga val. Vi frågade Ola Danielsson. Startpaket för dig som vill prova på det smarta hemmet. Nu behöver du inte längre fundera över om kaffekokaren är påslagen där hemma – med Smarta Hem kan du.


Detta innebär att den här strömbrytaren. Ett praktiskt fjärrstyrt eluttag från Somfy för till- och frånslagning av belysning och elektriska apparater inomhus. Enkelt att ansluta och hanteras sedan.


Med Epoq får du inte bara ett funktionellt kök som passar dina viktigaste behov - du får även möjligheter till en mängd olika smarta och praktiska lösningar. Prisbelönat designat eluttag i ett kompakt format. Med sin kompakta konstruktion och sitt.


Nu kan du äntligen styra ditt hem från telefonen utan att ha tillgång till internet eller Wi-Fi. Denna smarta strömbrytare styrs via GSM-nätet och via appen kan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg