tisdag 15 mars 2016

Laga spanjolett

Reparation av låshus till spanjolett. Här har vi reparerat låshus till spanjolett. Spanjolett för fönster och fönsterdörr. Bilden är för otydlig, saknas det en kugg?


Hur gammal kan spanjoletten vara? Om du har bättre bilder kan jag kolla om det går att laga eller tillverka. En spanjolett är en låsskena för fönster, fönsterdörrar och balkongdörrar.


Våra låssmeder monterar och reparerar spanjoletter. Alla priser visas exklusive moms. Visa som block Visa i lista. Skånebeslag erbjuder spanjoletter av flera fabrikat och modeller. Vi kan även leverera måttbeställda spanjoletter.


I vår verkstad kan du få hjälp med att renovera en spanjolett eller dina gamla lås. I verkstad tillverkar vi specialnycklar och vanliga traditionella husnycklar. Vi erbjuder Fixbeslag som t ex spanjoletthandtag, vädringsbeslag, dörrbroms, handtagsspärr och Fix spanjoletter. Låskompaniet en butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter. Genom att kontinuerligt underhålla era träfönster och låsspanjoletter kommer ert fönster hålla längre!


Vid de tre låskolvarna finns särskilda hål som är till för att man ska kunna smörja skenan, den så kallade spanjoletten , som styr kolvarna. Vi reparerar rötskador på karmar, lagar spanjoletter och beslag, byter tätningslister, kitt och glas på plats om detta är möjligt och lämpligt. Hur laga låset till altandörren? Längre skruv och kanske en aning grövre, skruvarna brukar oftast inte ta i spanjoletten fast du skruvar igenom den.


Skyddsbricka med gängade hål för Mskruv. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du.


En vacker dörr att öppna mot de första solstrålarna, sommarens grillfester och saftkalas. Så här fint blev det när Ohlis bestämde sig för att ta upp. Laga förstört dörrhandtag?


Svensk Larmteknik och Haglunds Lås - Din totalleverantör för. Dubbeldörrar skall ha en så kallad spanjolett eller annan likvärdig öppningskonstruktion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg