måndag 7 mars 2016

Saxslipning

I år har vi slipat över 280. Har du frågor eller funderingar? Tveka inte på att kontakta oss. Beställ hem förbetalt fraktemballage HÄR! Vi slipar direkt hos Er på Salongen.


En unik och traditionell teknik som funnits i över 1år. Saxen blir vass med ett hållbart resultat! SLIPA DIN SAX Den regelbundna skötseln är mycket viktig för att din sax ska hålla länge. Därför är det viktigt att man regelbundet servar sin sax.


Vi är etablerade på natursköna Hökensås. Här får du hjälp med slipning, reparationer och ny utrustning -klippmaskiner, saxar och skär. Knivslipning och skärslipning utföres på plats till restauranger hos er i Skåne Halland. Leverantörer av saxslipning.


Med Tormeks patenterade jigg för saxslipning slipar du alla sorts saxar, från den minsta hushållssax till grova häcksaxar. Hairstuff är Örnsköldsviks första och största frisörgrossist. Vi har varit i branschen i snart år och är mycket kunniga inom frisöryrket.


Hitta och få information om sliperi i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Företaget knyter an till den. Lützow of Sweden har ett noggrant urval av salongsprodukter för både frisör och barberare. Bra saxar för bra pris, Jaguar, Roseline, Witte. Hantering av personuppgifter enligt GDPR.


Professionell saxslipning för frisör, hund- och hästtrim är det enda vi sysslar med! Många skomakare erbjuder även kniv och saxslipning. Saxslipning med japansk metod för bästa resultat.


Den främsta anledningen till att det inte blivit något matbloggat i helgen är att jag fick i mig gluten förra veckan. Troligtvis från risnudlarna, h. Om du söker en knivslipare i Norrköping, tänk om! Knivarna har du i retur på 48h. Varmt välkommen att kontakta vårt sliperi om du vill slipa saxskär, cirkelknivar, bergborrar, gräsklipparbla köksknivar, grafiska knivar eller någonting annat.


Tendenz erbjuder frisörer i Sverige en enklare, roligare och mer lönsam arbetsdag genom utbildningar och ett komplett sortiment med produkter av hög kvalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg