måndag 28 mars 2016

Ojordad timer

Dygntimer för styrning av t. Timern går att justera i 15-minutersintervaller över alla dygnets timmar. Ställ in tiden via en timer Med en timer eller ett kopplingsur kan du i förväg bestämma hur länge du vill att lampor ska lysa och när motorvärmaren ska vara. Ojordad timer med mekanisk h-skiva för inomhusbruk. Kan slå på och av ansluten apparat med minuters-intervall.


Utrustad med reglage för att inaktivera. Finns här någon som VET (inte bara tar för givet) var man kan få tag i en ojordad timer i södra Bohuslän eller Göteborg? Här i Stenungsund tycks det vara lika.


Se om varan finns i butik. Timer Ojordad 15min Amiga 3kr: Köp. Behöver du ny elektrisk utrustning? Vi har kablar, timers , säkringar, mätinstrument och grenuttag. Alltid till ett bra pris på Elgiganten.


Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar. Visar produkter inom kategorin Timers , klockströmbrytare. Klockströmbrytare dygn Mini Bårebo Mekanisk dygnstimer med min intervall. Fasta segment som kan skjutas in eller dras ut för önskad kopplingstid.


Jodå, det finns ojordade uttag som det går utmärkt att sticka in en jordad kontakt i. Dels de med helt cirkelformade försänkningar för kontakten,. Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Här finner du strömbrytare och timers som både är praktiska och ökar säkerheten hemma. Tusentals hemförbättringar från välkända varumärken till ditt hem!


Jordade kontakter passar i såväl jordade som ojordade uttag. Ojordade kontakter passar däremot inte i jordade uttag, enbart ojordade. Passar endast i ojordade uttag.


En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. Bild Ojordad stickpropp. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel.


Jag tyckte förr själv att det verkade bakvänt att man gjort så att det går att koppla jordade kontakter i ojordade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg