onsdag 9 mars 2016

Hyreshuset västerås

Brett sortiment och mer än års erfarenhet av uthyrning och försäljning av maskiner. Hyreshuset Stockholm har skaffat 2. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 2miljoner. I ett hyreshus i Västerås är boende förtvivlade över situationen med vägglöss som pågått i månader.


Och de är kritiska till hyresvärdens agerande. ETC Bygg satsar på klimatsmarta hyreshus utan vinstjakt och med låga hyror. Nu står det klart att företaget har anvisats mark i Västerås – trots stenhård. Johan Ehrenberg rapporterar för ETC Bygg, som fått markanvisning i Västerås.


Någon gång i slutet av sommaren väntas bygget dra igång. Det är Ydewalls Affärsbyrå AB, Olivgården Fastighets. Hyr en eller flera ersättningsmaskiner av oss för exakt den tid du behöver till ett i förväg överenskommet pris. För arbetsmiljöns och naturens. Det kommunala bostadsbolaget Mimer tänker bygga ett 4-våningar högt hus i Västerås.


Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar. Sveriges största marknadsplats för kommersiella fastigheter. Variationen av hyreslägenheterna är stor och det finns allt från röda stugor och hyreshus från alla. GRATIS annonsering för alla.


Annonsera begagnade och nya saker. Friskis och Svettis på Pontus Widéns väg i Västerås har blivit utsatta för ett inbrott. Om du bor i hyreshus eller bostadsrätt och har problem med skadedjur ska du i första hand kontakta din hyresvärd eller styrelse.


Djur som ofta upplevs som. Vi är ett familjeföretag som har förvaltat egna hyreshus i snart år. Vi finns i Göteborg och Västerås och är en betydande aktör på båda orterna. Viksäng är ett omtyckt bostadsområde som kan erbjuda ett varierat boende.


Här finns alla upplåtelseformer representerade, hyres- bostads- och äganderätter. Variationen är stor, med allt från röda stugor och hyreshus från alla årtionden,. Idag står hyreshuset på mark planlagd för bensinstationsändamål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg