tisdag 29 mars 2016

Galvaniserad stålplåt

Galvaniserad yta med synlig ytstruktur. Förzinkad stålplåt som ger bättre resistens mot rost. Vi levererar varmförzinkad eller galvad plåt som vi idag föredrar att kalla den, aluzink. Plåten är ett bra tak- och fasadmaterial som dock måste skyddas mot korrosion. Kanalsystem för cirkulär kanaldragning.


Tillverkat av galvaniserad stålplåt.

Rörböj av galvaniserad stålplåt. Besök en utav våra lågprisbyggmarknader Alltid äkta lågpris. Kan över-målas med Komplett Grund- och täckfärg och Hammarlack Täckfärg. Lackerad förzinkad stålplåt , är det vanligaste materialet när det gäller plåtslageriarbeten på fastigheter. Skåpet är tillverkat av galvaniserad stålplåt och ventileras genom självdrag.


Biohort använder endast de bästa materialet i deras produkter. För de lackerade produkterna i sortimentet används en. Skåpen i golvskåpssortimentet MCSE i galvaniserad stålplåt med enkeldörr är en lagerförd lösning som finns i flera olika storlekar.

STÅLMAX är en grossist som erbjuder låga priser åt alla, snabb leverans från vårt lager i Jönköping och dagars fri. Låsbart skåp för förvaring av gasflaskor. Förvaringsskåp för utomhusbruk. Reco Port erbjuder slagportar i galvaniserad stålplåt samt i rostfri stålplåt , som matchar deras utbud av industriportar. Takfläkt, med cirkulär anslutning av galvaniserad stålplåt.


Askhink galvaniserad Ø24xHcm. Big Knick 2Smal och lång ljusbil effektbelysning. KVKE är tillverkade av galvaniserad stålplåt.


De är ljud- och brandisolerade med mm rockwool med ett ytskikt som förhidrar spridning av fibrer till luften. Med kombinerad urtappnings- och påfyllningöppning. Kärlet har flamspärr, som förhindrar antändning av vätskan i kärlet, samt automatisk tryckutjämning som. Enkelsugande takfläkt med bakåtböjda skovlar och underhållsfri ytterrotormotor. Fläktarna är fällbara för enkel rengöring och tillverkade av pulverlackerad.


RS Väggfläktarna är tillverkade av pulverlackerad galvaniserad stålplåt. Levereras i svart utförande. Gerdmans har allt för kontor, lager och industri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg